Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Па и боље је овако. Неће морати да се прода неки добар играч за пар милиона да се купи то учешће и онда да нас избаце неки са Малте. Логично.
Ne razumijem. Toliko nesposobna uprava ili su tolika dugovanja da ih je teško izmiriti?
http://www.mojacrvenazvezda.net/91674/2014/06/06/uzivo-sa-marakane-ostavka-pa-demanti-zaposleni-bez-novca-toncev-najavljuje-mir/
„Очекујте мир у Звезди и Звезду у Европи!“
лолчина
Проста ствар, Рихо. Ово обара цену Звезде, а што је јефтиније продају, випе ће пара у џепове да ставе Вучић и екипа коју је довео.
Играче ће свеједно продати, само за много мању цену, јбг.
O ovoj privatizaciji se govori kao o gotovoj stvari. Ko će da kupi zvezdu, ako realno sagledamo stvari? SNS!?
Da li je to kornelije došao ikoga da zajebava? Eeeeee druže...
Кога бре да продају? Па овима што бреде нешто истекли уговори. Есе дрогирате ви?
najviše bih volio da odemo u niži rang
Бар управа неће бацити паре, а ја живце.
Baš me interesuje koji će stav da zauzmu potplaćeni govnari sa severa. Cokula, šakaeš?
Рихо, купиће је, не брини, јер ће уз Звезду да дају и земљиште, а оно много вреди.
Ma ne brine me no me interesuje. Što se mene tiče možete završti i kao Rendžersi.
Ovi sa sjevera će malo da se bune, pa malo da bojkotuju pa na kraju kada im neko šopi neki dinar biće Zvezda iznad ponosa, klasika.
Што пратиш фудбал ако нећеш да губиш живце? То као да се навијачи чешке Викторије кају јер су ове године играли ЛШ пошто јбг, нису прошли групу.
Нема то везе што би вероватно испушили у старту, бар би имали неку наду. А и довели би неко појачање на ту карту. Можда мало и напумпали цену одређеним играчима... и тако даље. Овако кобас.
Рихо, одакле си?
Iz bosne. Ti, gdje živiš?
е јебени цигани шта ће вама титула мајке ти
Бар смо узели титулу, да смо други били избацили би нас из Лиге Европе, овако смо се барем попишали по глодарима..ни ми ни они у квалификације ЛШ. лоло
А ни мало ми није криво, ко да би ушли у ЛШ, овако мање нервирања због испадања од неких аматера са вулканских острва Исланда.
http://i.imgur.com/A384lWv.png
А кад су ми причали људи да је руководство замолило ове из УЕФА-е да одложи одлуку до краја првенства да се не би нарушавала атмосфера у екипи, мислио сам да једу говна.