FK Crvena Zvezda

1. Meni ovo sve mirise na skoru prodaju kluba po mnogo nizoj ceni.

2. Ček ček, reci ako Partizan upadne umesto nas. Kolko će da ih jebemo da smo im izborili mesto u Jevropi lolo

3. Boxer

Ček ček, reci ako Partizan upadne umesto nas. Kolko će da ih jebemo da smo im izborili mesto u Jevropi lolo

hahahahahaha

ma ionako bi ispali od nekog Pjunika i sličnih jebeš ovo sve, makar neće biti nerviranja

4. Ено на моцарту пише да глодари иду у квал за ЛШ.

ЈЕБОТЕ КОЛКО СУ ЈАДНИ ДА МОРАМО МИ ДА ИХ ГУРАМО И У ЕВРОПУ! АЛ ДОБРО, ТРЕБА ПОМАГАТИ МЛАЂЕМ РЕТАРДИРАНОМ КОМШИЈИ!

5. Pijana budala predvidela sve

Факат невјеројатно

Ако падамо нек паднемо као хероји, надам се да ће Ћоки успети да неком из УЕФЕ направи барем шљиву

6. Него, зашто Корнелије није банован за ово упадање? Је ли Џони? Знам да гледаш ово.

7. Е то јесте, ако ја нисам могао да пишам по вама кад смо узели титулу, не иде да буде дозвољено у супротном смеру.

8. Jebiga sime nije platini pičkica ko anđus da gleda kako ga ćoki bije lolo

9. Jebiga, zivot ide dalje

10. http://i.imgur.com/c53cGVQ.png

Риха ће да постане Забрањен, пошто је Макси позвао старијег брата који има бан гумб.

11. Мене искрено боли курац, чак је и боље овако. Ионако ће клуб да се распрода, бар нећу да се нервирам како испадамо од првака Сан Марина. Чак бих и волео да одемо у пету лигу, па да дочекамо ФК МРШТАНЕ ОРИОН пред 40 сома цигана лоло

12. Izbačeni smo zato što Srbija nije uvela sankcije Rusiji!!1

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.