FK Crvena Zvezda

1. Не знам да ли си свестан тога да се квалификације не намештају чим Вучић дигне глас.

2. Preti nam i pendrek u rebra od FIFA-e, ili makar mokre novine po leđima, a sudeći po tome kako će se ta kazna odraziti na klub, cenim da će biti kombinacija i pendrečenja, cokula i ostalih mera.
    Oduzimanje bodova, niži rang, debela kazna i još će da nas nateraju da platimo Bronovickom, Kaduu i ostalima zbog kojih nas cimaju.
    Ako bi nas izbacili u niži rang, pa bila to i druga liga a ne nešto više, otpisati sve u kurac na pet godina, startovati iz poslednjeg ranga sa kadetima (pošto tu ni omladinci neće da igraju, lolo), pa tamo za koju godinu da se koljemo s napretkom.
    Ne poznajem baš finansijske propise, al' tu je Čović car, hvala mu.

3. Лари, не заноси се тиме да би нас усрало. Ми и кад бисмо задржали овај тим и са пар појачања које бисмо довели, тешко бисмо видели и Лигу Европе, о Лиги Шампиона да не причам, тако да нам ова казна и неће много тешко пасти јер бар нећемо имати трошкове. Од пар утакмица у квалификацијама нема скоро никакве зараде, праве паре се добијају за пласман и освајање бодова у Лиги Шампиона и Лиги Европе.

Лазовића са или без Европе следеће сезоне не можемо да продамо за више од 3 милиона, нека буде 2 нека реална цена. Он свакако иде, има већ 24 године, неће више да игра овде, ионако су га сјебале повреде претходне две године, доста му је сигурно више ломљења ногу по нашим ливадама. Ми од 2007. нисмо упали у групну фазу неког европског такмичења, нашим играчима је из године у годину све мања цена и све преко 2 милиона за Лазовића је одлично.

А Реган, Тијаго и Чаврић ће пре прећи и у овакву Звезду, него у Чукарички јер нико из Европе неће да се цима по Бановом брду да гледа какве играче имају па таман да Чукарички освоји титулу следеће сезоне. Остало нам је име и на то још увек можемо да извлачимо неку па макар и минималну корист.

Нама приватизација не гине. Како ће се то извести, не знам, али дошло и то време да држава виће неће (а и не може) да помаже домаће клубове. Држава је ионако већ дуго пред банкротом, или ћемо да се приватизујемо као сви нормални европски клубови, или ће нам комплетан спорт бити аматерски.

А и ако већ сви толико волите Звезду, не тражите више бесплатан улаз, не кукајте кад вам је карта 400 динара, нека неко од вођа Делија покрене иницијативу да будемо уређени као Реал, па нека навијачи и (богатији) пријатељи клуба преко чланарина финансирају клуб. Мало по мало и било би доста пара на рачуну.

4. To ti je što pišeš po našoj temi.
    Inače, esi živ?

5. тако да нам ова казна и неће много тешко пасти јер бар нећемо имати трошкове.

https://www.youtube.com/watch?v=KCe5yHNycN8

6. Dionysio
    Zvao sam Tončeva, Tolenovela nastupa, igramo LŠ! OPAAAAAaAaAaA

pre 15 sati

Pa kažem vam, ne bi mene Tončev lag'o... hahahahah

7. POŠALJI SMS NA 1003 I OMOGUĆI ZVEZDI DA ZAIGRA U EVROPI

8. Оће му сад певати да је лопов?

9. ma teleća glava lobira protiv Zvezde. Ne bi me čudilo i da je laži kojekakve izrekao

~shala~

10. Ja nisam za ti žale, u kurcu smo i samo nam još treba blamuranje po evropi, možda bi ušli u LŠ, ušli bi kurac. Toliko.

11. a nije baš tako, uz evropu skače cijena igračima, donosi bolju poziciju za transfere itd. Blamiranje? Mislim da smo navikli na to, ništa nas ne može iznenaditi, opet bi se nadali da možemo nešto, pa bi popušili, ništa novo... Ovo izbacivanje će ostaviti trag i desiće se mnoga sranja.

12. Bem li ga, koliko zadnjih godina igramo tu "evropu" pa smo završili izbacivanjem iz iste. Isti kurac kako okreneš.

13. nije baš isti. mnogo igrači ostanu ili dođu baš zbog te nade za evropu, pa zbog toga u domaćici imamo bolju ekipu. ja ne vidim ko bi sad htio da dođe u zvezdu, u klub koji je izbačen iz evrope zbog kršenja fin. fer pleja, msm i prije se znalo kako plaćamo igrače, al ovo sad je pečat. dno dna

14. Misliš da sledeće sezone nećemo biti prvi ili drugi?

15. Ne bi me čudilo ni da igramo Evropu na kraju. Pare od 500 000 evra stigle u klub kao "plate igračima", a Zečević ih nije preusmerio na račune igrača. A posle i izjava Karadžića da je "Zvezda obezbedila potrebnih 800 000 evra koje duguje igračima, i pare koje su potrebne za licencu". Sad, da li su našli još 300 000, i da će ispušiti igrači, i čekati sledeće kapljanje, ili su našli još 800 000 pitanje je. Namerno kažem našli, snašli se, kako to već ide.
    A sad čekaju da vide da li da pare uplaćuju na dug (da li će ovi uvažiti to, i dati licencu), ili igračima, da ne plaćaju džabe kad su ispušili već.

A nekom mojom logikom, stvari su ovakve u Zvezdi: Džajić je tu da bude s igračima, da ih tetoše, i da sedi u fotelji, naravno i da preseče kod transfera i sl. Čović je tu da odredi prioritete, ospori eventualno neka dugovanja, i da bude što veća stipsa - da nađe neke stvari na koje nije potrebno trošiti novac. Kokeza i Tončev su tu da nađu pare. Iskopaju, dobiju na ruletu, i slično. Svaki put kad su dobili novac igrači, njih dvojica su to najavili. I UVEK SU OBEĆANJE ISPUNILI! Što je čudno i za Srbe, a naročito za Zvezdu. A Zečević? Hahahaha Zečević!

Cenim da su nam šanse neke 15%.

16. mene samo brine da je problem mnogo veći od tih 300-500-800 hiljada

17. Ostalo su uplatili. Trebali su da uplate još 800 000 do juče. Tako sam bar ja pročitao.

http://sportal.rs/news.php?news=126989

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.