FK Crvena Zvezda

1. Добре форе, ево ту сам, видим и остали се пецају.

2. Koja pravda? Misliš na čobija i sistem banovanja?

Да.

3. Ко је чоби?

4. STOBOM PIČKOUSTI

TI ĆESH MENI STADIONE BEZ KROWA

5. svake godine pricaju kako ce da ih isceraju i na kraju se to dogodili.obzirom k'o im sedi u klubu,dobro da nisu prodali stolice.

6. Ако Стеван и остали неправедно бановани не буду адекватно обештећени ићу на фудбал на Ади да правим пенале руком намерно и дајем аутоголове.

7. lovac u mutnom
    Fendere, groblje je prijavljeno pre 7-8 dana kod uefa kao alternativa. Tako sam cuo. Od istih ljudi koji su mi rekli za Zvezdino izbacivanje jos pre mesec dana. Strana 649 ove teme.

Па ја сам пре неки дан прочитао да ћемо (уколико Звезду избаце, а избацише је) имати представнике само у квалификацијама за ЛЕ, без представника у квалификацијама за ЛШ.
    Сад видех на неколико места да пише да ће ипак Партизан у квалификације за ЛШ, а да ће Чукарички у квалификације за Лигу Европе.
    Свеједно, ионако ће сви испасти до 1. септембра.

8. Lepo sam ja pričao poodavno, još kad je prvo odlaganje odluke bilo, da su to naši molili da ne bi rušili kakvu takvu harmoniju u ekipi, zbog osvajanja titule. Garantujem da je svako govno zaposleno u Zvezdi od Tončeva do tetkice Nade znalo šta će biti, i samo mazali oči izjavama u medijima.
    Ama ni malo me ovo nije iznenadilo, baš. Nije da mi je drago, kurac će sad da obnove ugovore sa ovima koji su trebali da ostanu, kurac će za Lazovića da izvuku i dva miliona evra, kurac kurac kurac. Što bi sad došao i Regan i Čavrić i bilo ko kad mogu u Čukarički koji će da igra Evropu, makar dva kola jbg. Dobro, Zvezda je ime i jedan od dva najveća tima, pa možda se neko opet i sjebe da dođe.

Iskreno, drago mi je u neku ruku. Možda konačno počnu da posluju kako treba, i oslone se na svoje klince. Za jednu Milijaševu godišnju platu mogu da plate ceo tim klinaca, među kojima su Savićević, Rajković, Jović mali i ostali.
    Džajić pokazao da ima morala za razliku od ostalih govana, pa će lepo da časno podnese ostavku (iako pod pritiskom i u lošem trenutku, ali cenim to svakako).
    Sad, sledeći scenario, nakon odbijanja žalbe (i tu ćemo još para da popušimo), raskantava se tim, dve struje u upravi, isplivavanje svih mogućih govana koja su ih tištila ovih godinu dana i 'ajmo jovo nanovo, ista garnitura, ista priča i obećanja.

Nešto sam uveren da nije jedina kazna puko izbacivanje, da će nas rebnuti i po džepu dodatno, jebi magarca dok su mu noge u blatu.
    Ono što me zanima je ko će preuzeti odgovornost za uzalud bačenih milion i po evra za licencu (to je već uplaćeno i nepovratno je, zar ne?) ako je bilo izvesno da ćemo da poduvamo karu.

9. Užas. Podržavam tvoj stav. Volim zvezdu al zgadila mi se ko i sav domaći fudbal. Kako smo sjebali sva društvena preduzće tako se desilo i ovde. Kao drushtvo smo dotakli dno. A dok nogicom ne opipash muljagu nemaš motiva ni da se popneš visoko nažalost.

Ko i reprezentacija, večeras trude lome se, svaka čast. Al da svaku igraju tako de bi bio kraj.

Lako poletimo a još brže padnemo

10. A jebeš taj stav ,,ionako bismo ispali''.

To je čist kurac, možda bi nas usralo. A možda i bismo ispali, ali recimo od nekog Salzburga, bar malo da se ćera lopta. Možda bismo nekim ludilom ušli u LE. Pa i da se prodaju igrači bar, a ne da idu za džabe.

11. ti ko da si pod pilulama

Kakva crna prodaja igrača. Pa ti ako si navijač zvezde valjda treeba da voliš igru koji igraju a ne profit koji zarađuju, pri tome ne klub nego menadžeri i ostali likovi. Koga boli kurac za tu priču

12. Не бисмо ушли.

13. Kakva crna prodaja igrača. Pa ti ako si navijač zvezde valjda treeba da voliš igru koji igraju a ne profit koji zarađuju, pri tome ne klub nego menadžeri i ostali likovi. Koga boli kurac za tu priču

Ne znam da l' me sprdaš al' nebitno. Boli me kurac jer znam da će otići igrači svakako, pa bolje da se uzme neki dinar kad je već tako.

Bač, naravno da ne bismo, ni titulu nismo osvojili.

14. SUSHTINA JE DA ZWEZDI ILI ZANU DASH 100 MILJONA BILI BI JOSH GORI

15. Ne znam da l' me sprdaš

NE SPRDASH

16. Lari jebote, aj zamisli nekog navijača barse npr koji gotivi to što neki fudbaler odlazi a klub kao uzima pare. Besmislica

17. Pa najviše bih voleo da možemo da zadržimo Lazovića do tridesete al' znam da od toga nema ništa. Takvo je stanje. Tako da mi je bolje da odigramo 3-4 dvomeča u Evropi i da ga prodamo za 2 miliona nego da ode za džabe k'o što će se desiti. Naravno, pitanje je gde te pare idu, ali to je druga priča.

Ne znam, muka mi je od svega, toliko dugo se čeka ova titula, a na kraju žestoka kurčina.