FK Crvena Zvezda

1. pise da ce bosancic doci.kazu da je terza sve sredio.
    on je svojevremeno izjavio da bi za zvezdu i dzabe igrao.mislim da ce mu je ta mogucnost vise nego otvorena ako potpise.
    citam i da je kelhar bio da poseti saigrace i da ga je lalatovic pitao da se vrati.nema on gde da ode,igrace za bilo sta.

2. Добар је први дрес, овај други је цигански. Трећи је фазон за град.

Босанчић је солидан, има добар шут. Али ко зна у каквој је форми. Надам се да ће Реган доћи, одличан играч. А овај Шиптар је очајан и на клипу.

3. Волим Звезду, али поштено волео бих да титулу освоји Војводина

Jebote ovo postaje kliše. Kao voleo bih da osvoji Vojvodina i ostala sranja. To je isto kao da se sada prebacimo u 97 i kažemo voleo bih da osvoji Obilić. Jebote Vijvodina u istom kurcu kao i Zvezda i Partizan. Imaju ljudi dve uprave. Ko god nije totalna slepčina vidi da su Zvezda i Partizan ogledalo kompletne fudbalske garniture i, osim par takoreći privatizovanih klubova tipa Čuka, svi ostali klubovi su u apsolutno istom kurcu kao Zvezda i Partizan. Plate kasne, igrači opraštaju hiljade evra da bi dobili čiste papire itd. Isto je, samo mikro i makro.
    Tako da ako voliš da osvoji Vojvodina u velikoj si zabludi da te to čini osobom koja navija za fudbal. DA POBEDI FUDBAL i tako ta proseravanja. Samo ti je jako dosadno ili ne poznaješ muziku.

Босанчић је солидан, има добар шут. Али ко зна у каквој је форми.

Bosančić mnogo zna fudbala i igrao je do jaja u Koreji prošle godine. Ove godine nije mnogo igrao , valjda oko kinte neki problemi. Korejsku ligu sam imao prilike da pratim ove godine, čak sam par utakmica uživo gledao i mogu ti reći da bi Zvezda i Partizan bili borba za opstanak tamo. Fizički i tehnički dobra liga, igra se više utakmica nego kod nas jer imaju FA kup, liga kup, prvenstvo i LŠ azije ko izbori.

Problem sa Bosančićem je što je degenerik. Da nije bio bi do sada u Liverpulu nekom.
    Đukić ga je obožavao, ali šta vredi kad mu čovek na treningu kaže"Šefe gde ćeete?" , ovaj mu odgovori da ide do svlačionice , a ovaj kaže "Ma ne, mislio sam za novu godinu", i ostale fore pred celom ekipom tako. Ili mu gurne kroz noge i iz

Regan je odličan ali po meni nije zadnji vezni niti centralni vezni. Nema fizičke predispozicije za poziciju na kojoj igra i bio bi odličan na boku.

4. Tako da ako voliš da osvoji Vojvodina u velikoj si zabludi da te to čini osobom koja navija za fudbal. DA POBEDI FUDBAL i tako ta proseravanja. Samo ti je jako dosadno ili ne poznaješ muziku.

Откако су нас избацили из Европе, па још и овај реми Чуке са овима из АНДОРЕ, плус кад да сам видео прексиноћ ону водитељку са РТС-а како најављује меч Партизана са ТорСХавном (тако је рекла) као да је у питању осмина финала Лиге Шампиона, право да ти кажем постало ми је свеједно да ли ће првак да буде Звезда, Партизан, Војводина, Чукарички или Јагодина. Немамо крштен клуб да дочека макар јесен у Европи.

До пре 10 година смо се борили да коначно презимимо у Европи први пут после 1992. године, а сад ни јесен не можемо да дочекамо. И после се сви чуде што Лазовића не продамо 10 милиона, него нам сви нуде "само" 1,5 максимум 2 милиона.

Problem sa Bosančićem je što je degenerik. Da nije bio bi do sada u Liverpulu nekom.

Па кад је исти Ризнић или покојни Срба Стаменковић.

5. Ja bih iskreno voleo da mogu da nadjem post gde sam se raspravljao nekoliko ljudi ovde koji su pričali o Lazoviću i Mićku. Tada sam rekao da je Lazoviću maksimum da ode u neku paprikaš ligu tipa Belgija, Švica ili Grčka, za milion-dva maksimum. Kažem paprikaš ligu u poređenju sa ozbiljnim svetskim ligama, ne u poređenju sa našim balom monstruma.
    Nije to zbog ranga i kvaliteta naše lige, već zbog toga što je to njegov domet. Lazar Marković je u istoj ligi bio pa ide u Liverpul. Zato što su mu dometi deset puta veći.
    Dometi malog Vukana su isto tako veći, ali je nažalost kod nas pa će ga uništiti, ako već nisu
    Srba Stamenković i Rizna Živeli su bili boemčine, a ovo je degenerik. Nije isto to.

6. 'Srbi su navijali za Zvezdu. Naravno. Zvezda je bila alternativa svemu onome što su oni podsvjesno osjećali. Zvezda je bila znak identifikacije, šljiva ispod koje se okupljaju preživjeli. Zvezda je bila krsna slava svim pravoslavcima u Bosni i Hercegovini. Sveti Nikola, Sveti Đorđe, Sveti Vid, arhanđel Mihajlo, Sveti Ilija, Sveti Jovan...svi su igrali za Zvezdu.

https://www.youtube.com/watch?v=fkWlrKDHxc4

7. Koji smarač ovaj Nele postao. Koji Gandra Džajić od čoveka jebeni koji ne može da odjebe iz vremena kada je vredeo kurcu.

8. Pljuvanje ogledala je tipičan odgovor na situaciju u kojoj ti se ne sviđa ono što vidiš u njemu.

9. Ovo je ono kada glup želi da ispadne pametan, pa potraži mudrost na netu, a onda je iskoristi tako da ona bude potpuno obesmišljena. Idi čitaj Neleta, Lauševića i ostalu lektiru za sve one koji ne pljuju ogledalo, jer im se sviđa kada u njemu vide sebe kako puše kurac.

10. Laušević, Vujošević
    hehe

11. TERZO SPASITELJU DOVEDI NAM MATERACIJA!!!!!!

12. jel o ovom bosancicu pricate?
    http://www.sportske.net/text_images/201203/bosancic_0278982020120312161037.jpg
    http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/milos-bosancic-1364655687-289091.jpg

moram priznati retko ruzan decko, devojke ga sigurno obozavaju

i zar on nije grobar, kako sad oce i za dzabe u zvezdu?

13. баш босанска глава

14. јел то тај гробош што је увек тврдио да је цигојнер?

15. Nije nego je pevao na punoletstvu sina Terzića.

16. Vi se ovde zajebavate, a Terza vam lepo kaže
    http://www.butasport.rs/2014/07/terzic-ima-li-crvena-zvezda-200000.html

Ajde svi po evro Terzi.

17. Tako je Boxere. Evo i ja dajem pare, da ima Terza.

18. Treba pomoći sirotinju :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.