FK Crvena Zvezda

1. Kako će na skijanje sirotinja, ako mi ne pomognemo :=)

2. Vaših pet evra nečiji ceo život.

3. Saće SMS servis da proradi :)

4. PRAVDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

5. koroman jeste ljakse,al cega je sve bilo unas,ovo je maciji kasalj.treba ga zbog onog laznog objasnjenja strpati u zatvor,a ne zbog samog dela.pokoskali,pa pali zajedno niz stepenice.to je u rangu da se lik sam iznabadao na njegovu pesnicu.

6. ne znam da li je neko kacio,al sasvim slucajno sam video da je evandro potpisao za porto.

7. О чему прича овај Терзић? Зар се чланска карта не плаћа? Или само израда кошта 1000 кинти? Или је то укинуто?

8. Rajković usro prvi gol pa odbranio posle sve...

9. A lud je, najjače kako je onom liku uleteo u noge na ivici šesnaesterca, ovaj se pogubio.

10. Odlično istrčavanje ako mene pitaš, školski, sa raširenim rukama. Aj ubijemo Kahrimana?

11. Али је Дарко Лазић издоминирао у шеснаестерцу Генка!

12. Aj ubijemo Kahrimana?

Iskreno se nadam da je sa njim fora (negde sam to pročitao, ne znam) u tome da istripuje Rajkovića, tj. da on ne pomisli da je siguran na golu i prestane da se trudi.

Али је Дарко Лазић издоминирао у шеснаестерцу Генка!

A mučenik se baš obradovao, ali mu bilo glupo da slavi pa se smirio.

13. Jebote, u ovim dresovima se znoje i pre nego što istrče na teren. Vrlo loš materijal, moram primetiti.

14. Али је Дарко Лазић издоминирао у шеснаестерцу Генка!

Brate nije ni skočio

15. Jebote, u ovim dresovima se znoje i pre nego što istrče na teren. Vrlo loš materijal, moram primetiti.

To je namerno da im se ne zamera štio u 62-om minutu ne mogu da istrče šprint od 10 metara

16. Odlično zapažanje kolega. pozz

17. koji će nam kurac ovaj...sve ove što dolaze kad nemaju gde ne bih vratio nikad

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.