FK Crvena Zvezda

1. Oklen su ti shadowsi ? JEl Brčko ? :D

EDIT: Koji je ovaj Djoni vragolan, dodjen a temu i posere pa onda pričamo o glodarskim grupama

2. Zavisi da li se poštuje navijački kodeks.
    Jel znaš možda da li je nekoj grupi na našoj tribini padala zastava pa da su šili nove? Kapiram da si više upućen u to šta se dešavalo pre 10-ak god pa nadalje.

3. I mali Grujić isto... Dao bi megajbački maradonovski gol da ona prokletija Despotović nije uletio i dao gol mesto njega iz ofsajda..

sjeba idiot do jaja go
    meni grujić otkrovenje

ristić, grujić, jović
    JEBEMO, KARAMO...

LUKA SJEBO JUŽNI TOK

4. JEBALE VAS GRUPE pozz

Najjači car na svetu onaj batica ćelavi debeli.

5. Heroesima je padala to znam. Ovim ostalim ozbiljnijim nije. Bilo je nekih krađa, ali to se ne računa. Pale su neke zastave bile kada su Zvezdini navijači putovali za Francusku (ne sećam se protivnika, mislim da je Mec bio), a Grobari čekali karte za Lacio. Ono kada je Kežman igrao za Partizan još. Ne sećam se koje. Tada znam da su neke popadale. Ona slika gde su mnoge zastave Delija na ogradi Juga, to su bile pokradene. Sušili ih valjda negde posle neke kiše i neko dojavio. Ništa ozbiljno nije padalo godinama do HH.

6. Oklen su ti shadowsi ? JEl Brčko ? :D

Voždovac, Zvezdara tako tu negde.

7. Je l' se još igra sa Spartakom?

8. Smarate žestoko. pozdrav

9. Heroesima je padala to znam.

Ali je njima vraćena zastava, ne?
    Dobro, ali se te grupe nisu pojavljivale na severu pod tim imenom više?

10. Najjači car na svetu onaj batica ćelavi debeli.

kako bi voleo da nas pojača
    kad završi karijeru, na severu da mu se da komplet "Mali fiziioterapeut"
    posle samo on da sme da ulazi dukazuje pomoć

šic anlave

kako gotivan lik ;)))))

11. Ђони, почо си к'о Цокула са заставама.

Иначе, партизан је двеиљадедесете гостовао имењаку из Бумбаревог Брда на отварању новог терена. хуехуехуе

12. DA! Ahahahahahahahaha!

13. Jovanović i Grujić jebali majke onim Rusima. Od Ristića možemo da napravimo vrhunskog veznog, samo nešto da ne sjebemo. Jović doktor, samo treba da igra u špicu, i da istera onog pajsera Despotovića, jebo ga onaj ko ga sklepa. Sve u svemu, od ovih klinaca, ako sve bude kako valja, trebalo bi da uzmemo od prodaje minimunm 20 milki.

I jedno pitanje, zašto Avramovski nije igrao, jel sa repkom negde?

14. Jović ima onu jebenu jednostavnost
    koje duuuuugo nije bilo
    zadnji pančev je to imo

onda svi seru, imo sreće, ono bi i moja baba dala
    aha

15. Al dribla ovaj sa brojem 87, razbiva

16. Иначе, партизан је двеиљадедесете гостовао имењаку из Бумбаревог Брда на отварању новог терена. хуехуехуе

hahahaha

BUMBARI, JEL NAS ČUJETE
    BUMBARI...

17. ау колко курвањски гол

18. kurvanjskiji davno ne videh

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.