Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nema na ovim hajlajtovima pola stvari, ima minut i po onog njihovog kosijanera sa šatro driblingom. Realno, ojebali smo ih.
Шта знам... ниш специјално ал' боље него што сам очекивао...
Ђорђевићи и Антић су били ок ал' јбг, нисам провалио неки већи потенцијал. Јовић, Грујић и Јовановић добри, ту се већ види таленат.
Kako cveta tema, septembar a protivnik nije iz JSL. Prošao je prvobitni šok da se to dogodilo, a talenti, budući prvotimci jermenskih i azerbejdžanskih velikana su pojebali na tekmi koja je inače prijateljska i odigrana nerešeno jer u se tako dogovorili.
https://www.youtube.com/watch?v=n3_88G-Sfz0
hehehe
link za ovaj klip prebaciti u prvi post
trebaće svako malo :)
Neće valjda majku mu, pa neću sad svaki dan da dolazim :)
ima vas bre puno
sva trojica svako malo banete
Kvalitet ispred kvantiteta uvek bio
РУС ВИЧЕ "СПАСИБА ДЕСПОТОВИЋ, СПАСИБА", хахахах.
ја разумем жељу, све је јасно, ал' мајку му јебем, два метра си испред играча с лоптом и узимаш му шут, 'де ти је мозак који курац, бежи у корнер заставицу.
Рајковић, Јовановић, Грујић, Ристић, Јовић. Пет, по овом што се да видети и по оном што се видело у млађим селекцијама, врхунских клинаца. Реално је да могу да, уз фалабогу мало ангажовања и бриге о њима, мало жртвовања ракића, лазића, босанчића и којег бода у ЈСЛ се заваљају за јако лепе паре. А опет, још реалније је што ће вероватно 2 од пет бити заваљано за европску лиценцу догодине, за намиривање неких дугова, од једног-два ће да се и заради како треба (ваљда нису толики идиоти да овакву генерацију испусте, и не профитирају на њој, и резултатски и финансијски), а један ће да пропадне. Тако то бива у нашим клубовима, јбг.
е а какав је циган комбаров, невероватно, хаха.
Meni ovaj tim deluje bolje nego prošle godine.
Pazi, i ako tako bude, biće to pomak u odnosu na prethodne sezone.
Тим је, како је могло да буде, одличан. Избацио бих мијаиловића са бека и отерао у фк "ердоглију" из крагујевца, али опет добро, бољег левог бека немамо тренутно, уме понекад да уради нешто како треба и има искуства и ради на тој релацији управа - играчи (тако што објашњава играчима како да без динара дођу на тренинг данас и наредна 3 месеца, хехе), користан јесте у неким ситуацијама, али у неким одбрамбеним се губи и сељак је који би се ваљао по терену од 55. минута да звезда води против борца из чачка у гостима јебем га у уста нервира ме и доста је игр'о и јеб'о га лалатовић са све капитенском траком, ево, остаде лазовић изгледа, нек' да њему сад. Надам се да ће на зиму довести неког ко није класа љубе ненадића да може да покрије ту позицију.
Иначе да, очекивао сам дебели распад екипе како је кренуло са оним почетним одласцима, причало се одавно о одласку петковића, нисам веровао да ће баш у спортинг, али сам мислио да ће да оде, павићевић ме је изненадио што је остао и ове сезоне, причало се цело лето да иде и милијаш, и лазовић. Доведено десетак играча од којих ће 2 да буду погоци (верујем да аврамовски већ јесте, показује да уме, иако нисам веровао кад сам чуо да се работничком плаћа двеста и кусур хиљада за играча, евентуално и... добро, само македонац, и то је нешто с обзиром на претходне сезоне), клинци се адаптирају и добијају све више минута што је до јаја.
Још бих само волео да некад проба са 4-4-2 формацијом, где ће моћи да упари рецимо ракића и јовића, а онда убаци деспотовића после да се и он мало разигра, а не нонстоп 4-2-3-1 или 4-1-2-2-1 како више делује.
Dobro, i ovaj Antić nije totalna rupa na levom beku, može i on nešto da odigra bar protiv slabijih protivnika.
I ja sam za 2 napadača, zajebi ti krila kad igraš protiv nekoga ko se brani sa 9 igrača u kaznenom, šta da centriraš kad će 90% lopti da izbiju.
невероватно, хаха.
Овакве јајаре не играјуни у Сељаку из Пчелица јеботе.
Иначе, Терза ће на крају стварно да умуља Јовића, и то не за 6-8, него за 10 милки и 15-20% од следећег трансфера. лоло
Ојса.
http://mondo.rs/a725621/Sport/Fudbal/Osipa-se-strucni-stab-Crvene-zvezde.html
http://www.youtube.com/watch?v=7kld8bP16-U
pozz
Pokušavaju da nas destabilizuju zlikovci.
VIDAK BRATIĆ novi član stručnog štaba! LOLOLOLO
TO MALI
http://images3.kurir-info.rs/slika-620x419/predrag-rajkovic-1375555174-347927.jpg
kakva sramota od suđenja, Zvezda je sramno oštećena.