FK Crvena Zvezda

  1. Evo još malo vokalnih sposobnosti naše najtrofejnije generacije.
    https://www.youtube.com/watch?v=rU1JycKLKgg

  2. ИЈАААООООО! ОЋУ ДА СЕ ОВО ПОНОВО ДЕСИ! ДА ГРУЈА ПЕВА КАО ДЕЈО!

  3. Jel ima nekih traceva oce biti nekih pojacanja nesto?

  4. Dolazi Babović valjda.

  5. Jos nema informacija? kolko sam cuo kolju se sa partizanom oko one ZDELE il metalca il odakle vec

  6. Sedlar-zove se.

    Neveruem da se kolju baš. Paćo je doveo Jovanovića, koji je takođe štoper, a koji je igrao već u paći, pre par godina. Ono, nije da su ga doveli da bi zaradili nešto, već da "krpe rupe".

    A Zvezda je htela valjda onog iz JAmerike štopera, tj. da je sedlar samo bekap opcija.

    LeTalek je otpao, tj. izjavio je sam da je moguće da ode samo u neki od TOP4 kluba Rusije, van Rusije ne. (eventualno francuska)

    Pričalo se da će "zlatne orliće" na pozajmicu (Mijat ili Zdjelar), ili po isteku ugovora (Veljković)

    Na pozajmicu ne bih voleo da vidim nijednog, naročito što je Zdjela izjavljivao da je grobar i sl. a Mijat da nipošto neće da pojačava klubove koji su konkurenti Voši (dok je još tamo bio).

    Veljković ima smisla da dođe samo ako se proda Jovanović (splavovima i Kayi se ovo ne bi svidelo). A ima ponuda Jovanović iz Fra.

    Stojković (desni bek Čuke, ex igrač Zvezde) ide 99% u inozemstvo, neće sig u Zvezdu.

    Eto, tako nešto ukratko.

  7. brt ti si nabrojao ko nece doci umesto ko ce doci jebi se

  8. To su spominjali, kao "insajderske info" jbg. A ako stvarno dovode 2 igrača ne čudi što već nema 7 Cvetkovića na promociji.

    Kod paće je živahnije, šaranov, jovanović došli, beko fofana, knežević, aškovski se vraćaju, i tako.
    Imaju za Abua ponudu od 1.2m evra.

    A mislim da je Terza najzauzetiji ubeđivanjem Grujićevog ćala da pusti sina da potpiše ugovor sa Liverpulom, pa da ide u avgustu.

  9. http://www.mozzartsport.com/vesti/detalji-grujicevog-transfera-u-liverpul-zvezda-za-pozajmicu-daje-1-000-000-markova-plata-1-200-000/123591

    LOL, pa koliko će još izbaciti različitih "scenarija" u pm? Svaki drugi dan, nešto drugačije.
    Još se Terza mađija odrekao miliona evra za pola godine na pozajmici u pm.

    Inače, Luka Jović se pohvalio da je dobio oko 350e na kladionici, Terza ga dobro naučio.

  10. Vest dolazi sa infromera tako da ono, sve su to nagadjanja, u svakom slucaju kontam da bi biolje bilo da uzmu 7 milki nego 6 al ono zvezda zadnjih 10 godina i jace nije odradila dobar dil tako da me nista ne bi cudilo

  11. kod nas se uvek preduva cena u medijima,uvek se sere.
    nece dobiti toliko,sem ako nisu ludi ovi iz liverpula.na kraju sezone ce dati nesto novaca i kraj.2-3 milje max.sa onima koji ni za vodu nemaju se tako pregovara.kada budu krepavali,da ce im ponudu ovi iz liverpula koju ce da prihvate.kenjace da je malo da ispadne kako su se oni borili,a svet nije pravedan,bla bla.

  12. Толике паре се добијају ако клинац игра за репрезентацију и ако игра барем Лигу Европе....

  13. to za reprezentaciju nije nikakva frka.ako treba za transfer,izmislice neku prijateljsku.kako onim azerbejdzancima i kazhstancima uvaljuju fosne...izmisle tekmu gde igraju ovi iz nase lige za reprezentaciju.i onda cudom dobar deo njih nadje inostrani anganzman.ne znam sta seru tim ljudima,al uvaljaju im balvane.i svi debitovali za reprezentaciju.

  14. Казахстанце и Азербејџанце боли уво реално, за скаутирање су чули колико и ми, можда неч више.... Јавиће им се неки менаџер, рећи имамо тог и тог играча, има утакмицу, две за репрезентацију па ако 'оћете.... Мада, нпр. клубови попут Астане више не пазаре тако....

  15. Ne mora da znači. Tipičan primer Kaljeri, potpisao za inter, plaćen 14m evra (a inter je "pretplaćen" na sve što želi u Arg), kod nas postao poznat rabonom kad je muno gol. A Grujić je još 3 godine mlađi od njega.

    Ne igra ni LE ni LŠ, ni za repku lololo

    Shegu na stranu, ali nije prišao reprezentaciji (još), ali je itekako na ceni. To što je repka dovoljan (ne i potreban) uslov igraču da ubada dobre ugovore (i ortački isplaćuje one koji su ga ubacili u repku), ne mora biti jedini način da igrač ima dobru cenu.

    Ili ako ćete domaći primer, Nastasić, koji nije igrao ni za FKP, a prodat u Fiorentinu za (neki kažu 2.5, neki 4m).
    Na stranu što je "neko" (ili neki) dobio milion evra da Nastasić ne debituje za FKP.

  16. Koliki delija ili panter moras biti pa da poverujes u pricu kako Liverpul daje 6 miliona za igraca iz Premijer lige koji nije odigrao jacu utakmicu, bilo u Evropi ili za reprezentaciju?

    Liverpul sigurno ima skauta redovno u Lucanima i Surdulici. Jebote sa vama nikad dosadno. Jesam vam objasnio pre neki dan koliko daju? 2,7 miliona evra. Ostalo ide iz Air Srbija za kurvine troskove i kredite.

  17. Popi lekić poyyy

  18. The Big Dipper
    Казахстанце и Азербејџанце боли уво реално, за скаутирање су чули колико и ми, можда неч више.... Јавиће им се неки менаџер, рећи имамо тог и тог играча, има утакмицу, две за репрезентацију па ако 'оћете.... Мада, нпр. клубови попут Астане више не пазаре тако....

    njihov fudbal je mnogo evoluirao.jedino ih jebe sto nemaju svoje igrace da ista znaju,pa im mozes nase uvaljati.nece ni to dugo.u svakom slucaju je prednost igranje za reprezentaciju.i to se moze lako srediti.par tekmi nije frka.

    Dionysio

    sve u svemu,mislim da nece liverpul dati tolike pare.nije bas neko merilo sto u nasoj ligi igra dobro,nisu se bas proveli kada su dovodili nase igrace,nasi uvek prepumpaju cenu...
    videcemo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.