FK Crvena Zvezda

  1. Dobijamo velike pare za njega sig.

  2. u kakvom su kurcu i pola milje su velike pare.

  3. Stvarno ste ljubomorni jbt.

  4. sve u svemu,mislim da nece liverpul dati tolike pare.nije bas neko merilo sto u nasoj ligi igra dobro,nisu se bas proveli kada su dovodili nase igrace,nasi uvek prepumpaju cenu...
    videcemo.

    Ni ja ne mislim da će izvući 6-7 miliona. Ono, što više izvuku, to bolje.
    Samo da se razumemo, nisu dovodili igrače iz Zvezde, dovodili su Srbe, ali iz raznih Belgija, Portugalija i sl. ovo je produkt stuba srpstva. (sad kad bude Perica Ognjenović stajl loool)

    Mada, Luka Milivojević je plaćen 3m, za Darka Lazovića je zvanična ponuda bila 4m (Salzburg), biće i ovde para, koliko, viđećemo. Kad spomenuh Salzburg, nudili su 1.5m za Ibanjeza. Oni imaju para ko pleve majku im, sve Red Bull plaća.

  5. ne moras mi persirati.nisam ja mator.
    a i nisam nesto ljubomoran.

  6. Kad spominjemo Laneta svaki dan, moram ovo da okačim (ne mogu da nađem sa Džerardom i slobodnjakom).

    https://www.youtube.com/watch?v=B2tfsrY1AQo

  7. Sledeću zimu kad ispadnemo iz Evrope sve rasprodati, vratiti sav dug.

  8. po meni se darko lazovoc dokazao.igrao je u kada su bili teska krsina.ovaj mali igra kada zvezda nema konkurenciju.milivojevic je postepeno otisao.slabije lige,manji klubovi.ne ide se iz jadne lige u najjacu.posebno ako ti je klub u toj ligi dominantan i nema konkurenciju.ako gresim,ok.neka bude on super igrac,trebace nam za reprezentaciju.poucen drugim iskustvima,nece toliko para dobiti,cena je preduvana i pitanje da li ce otici u liverpul.ipak je ovo srbija,a za 50 evra u novinama moze da pise da ga trazi bajern i daje 2 miljarde kuvajtskog dinara.

  9. Ma propašće on, samo da ga nekome uvalimo za 5 milki.

  10. Koliko nas samo boli kurac, dajemo milion za pozajmicu igraca... #pisajposirotinji

    Nama pojacanja trebaju u odbrani, cak i na golu, zamisli Kahrimana u LS, mislim koji kurac... Grujic kad ode, pustiti malog Ristica da igra, i eto pojacanja najveceg.

    Za to vreme Zeka, Bjeka i ostali neka vracaju Babinja i slicne mu, da bude pisanje u oci radosnije.

    Eventualnim pojacanjem mogu smatrati Zigica, Vidica ili nekog bivseg prejebenog igraca (Stankela da obuce dres opet). HOCU STEVU GLOGOVCA!

  11. Grujic kad ode, pustiti malog Ristica da igra, i eto pojacanja najveceg

    Управо ово. Иако је он идеалан везњак за формацију 4-4-2, био би одлична замена за Грујића. По мени, да доведемо другог Срнића и Стојковића из Чукаричког, урадили бисмо много. Плус да вратимо и Ли Адија. Може и да игра, и да брани. Лололо
    http://www.sportskacentrala.com/fudbal/zvezda/2011-12/adi-golman.jpg

  12. Nama pojacanja trebaju u odbrani, cak i na golu, zamisli Kahrimana u LS, mislim koji kurac... Grujic kad ode, pustiti malog Ristica da igra, i eto pojacanja najveceg.

    шта ће нам нови голман? ко је у јсл бољи од кахримана? не кажем да је буфон ал' тешко да можемо да нађемо бољег, једино да бургијамо и ризикујемо нешто за мале паре и вероватно се зајебемо.

    слажем се за одбрану, потребан нам је штопер и то неки већ формиран играч да се упари са вулетом. то је приоритет јер са оваквом одбраном нема шта да тражимо у европи.

    не знам баш колико може ристић. у сваком случају нам је неопходан још један играч у средини, све да риле и замени достојно грују.

  13. По мени, да доведемо другог Срнића и Стојковића из Чукаричког, урадили бисмо много. Плус да вратимо и Ли Адија.

    стојковић и други срнић су просечни играчи. не знам шта би донели овој екипи, једино као неке резерве.

    све у свему, најбитније је да остане овај тим на окупу и да се отерају анђелко, гаврић, цвеле и ти небитни ликови. можда да се гурне пар клинаца у први тим, бар да седе на клупи. и да се доведу квалитетан штопер, везњак и нападач. е то би било супер јбг

  14. ako neko u komentarima sa ove vesti ne laze ova vest i to od reci do reci sa mocarta je objavljena i na liverpulovom sajtu i u gardijanu i jos nekim engleskim listovima/sajtovima pa nek neko proveri dal je informera usralo da objavi tacnu vest

  15. Rasni
    Ma propašće on, samo da ga nekome uvalimo za 5 milki.

    Rasni znalac.

    Mada kad je Radonjić iz FKP propao (najviše zbog splavova ali je propao), a koji je bio bukvalno kao Mesi kad je klinjo bio, niš me ne bi čudilo.

    Ali Grujić je drugi tip u glavi, a i konstantno je odličan, nije da bljesne ponekad. Biće od njega igračina.

    Dal ste realni sa SrnićemII, Stojkovićem i Li Adijem? Stojković je ponajbolji od njih trojice, ali je lošiji od Petkovića (pre povrede). Jedino što je jak ko konj.

    Kahriman vrv i ide na kraju sezone, Maksa je rekao na početku sezone da je "projektovan" Manojlović za sledeću, al mislim da je samo jeo govna.

    Ristić npr. mi je kod Lalata više obećavao nego što se sad čini jbg.

  16. Pseto nije liverpul objavio nego vrv misli na liverpuleho, to je kao tipa da je objavio blic da dolazi neko u zvezdu.
    http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/marko-grujic-liverpool-bound-midfielder-10569356
    Mada generalno, kačio sam već linkove od gardijana i thesun-a, preko calcomerkata i tutosporta, pišu svi o njemu. Nije to problem.

  17. pa eto ti iznad jebem te coravog, mada pise da je vest preuzeta iz medija...a i ne spominju se cifre

  18. Source: Daily Mail

    This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

    LOL, zvanični Liverpulov sajt preuzima vesti o budućim transferima Liverpula iz Dejli mejla, ograđuju se da ne mora biti tačno, lolčina haha.

    Nisam rifrešovao nisam video post tvoj prošli jbg.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.