FK Crvena Zvezda

1. 10 puta vise novca. Partizan ima 800,000 glavno sponzorstvo i jos oko 400,000 od ostalih. 12 miliona evra godisnje iz budzeta Srbije ide krcunovom kopiletu. Placaj sirotinjo pretplatu i porez i crkavaj po raspalim bolnicama dok ti decu uce gladni nastavnici u strajku.

2. pa jbt dal ima takvog coveka koji ce da poveruje da zvezda nije povlascena.

3. Povlašćena jeste, ne plaćaju putarinu :-D

4. Za ovo cete biti jebani ruzno. Pljacka drzave i zloupotreba budzeta.

Cujem da slicice idu dobro. Kazu ljudi pise u albumu Slobodan Penezic osnivac, poznati navijaci Aleksandar Vucic, Vuk Draskovic i Ruzica Sokic. Aaaahaaahahaahahaha koji krezavci sunce ti jebem.

5. Ahahahahah ružica sokić navijač poznati o majko mila sramota me je s kim ja delim navijačku pripadnost, a do juče je garac jebao u onom ćumezu koji su zatrpavali smećem iz solitera ahahahah ajao blama!

6. Avangarda brt, ne razumemo mi to... :/

7. Šomi, GTR se kao stranica pretvorila u takvu transferičnu blama da te znoj oblije. Za nju sam čuo prvi put od Kurajbera pošto ja mnogo i ne ordiniram po Fejsbuku. I bacim tada malo pogled i bila je prilično interesantna stranica, generalno dobre fore i prozivke. Međutim, sad se pretvorilo u ono klasično navijačko proseravanje, avangardu, pank i tako to.

8. Avangarda rodjaci avangarda

9. “To su sve pritisci velikog kluba – treninzi, utakmice – mora ovo, mora se ono... Kad uđem u svlačionicu, sine, pa kad mi uđu i Nenad i Tumba i Mirko Marjanović, njih dvadeset uđe... Meni igra u želucu, a oni samo drhte i melju. Još kada se ide na Marakanu, useru se kao grlice. Kao da idemo na streljanje“, otkriva Saša Đani Ćurčić.

Kao odgovor vucicupederu za Premijera. Odakle je taj Mirko, šta je bio? Otkud on u svlačionici FKP? MEŠANJE POLITIKE U SPORT? Ma neee.

A može i kao podsetnik onog čuvenog Kurajberovog, vidim da ga pominjete već, kad je hrabro napisao "pa poznato je da se ciganski fudbaleri useru kad dođu na JNA", kad je bila situacija sa Bosančićem i Vinjakom Saletom. Umeo je često da lupi, al evo ovog sam se setio.

10. A mislim ne mozes sa seljacima...

11. Dijo ja sam spomenuo Kurajbera u vezi stranice GTR, a ne neko od partizanovaca.

12. Ne mesaj prisustvo politicara kojih je bilo u svakoj upravi Zvezde i Partizana oduvek i mesenje torte sa brojem 1. Dno dna, beskarakterni beskicmenjaci i dupelisci.

13. Ja sam spomenuo kurajbera i rekao da mu je svastika prepicka DZONI AKO CITAS OVO POZDRAVI JE JOS JEDARED RECI JOJ DA JE SANJAM NOCIMA MILUJEM OCIMA LIJEPA JE KO MAJSKI CVIJEEET GATAJ MI CIGANKO MAKAR BILA DALEKO PRETRAZICU CIJELI SVIJEEEEEET

14. Ne mesaj prisustvo politicara kojih je bilo u svakoj upravi Zvezde i Partizana oduvek i mesenje torte sa brojem 1. Dno dna, beskarakterni beskicmenjaci i dupelisci.

A pa to si u pravu. Nije isto biti premijer u to vreme i premijer u ovo vreme.

15. Tortu mesiti je isto u svako vreme. Poslasticari jebeni.

16. Poslasticar je fadilj vokri nasi su cigani bakar i te munje lupi sebi samar povrati se malo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.