FK Crvena Zvezda

1. e udala sam se al sam odlučila da zadržim svoje prezime
    ne znam brate meni to nenormalnohttp://zurnal.rs/public/uploads/article/mihajlovic(19).jpg

2. ispisao sam se kad su vodili usikanog rusa sa stadiona

btw, 1tm2 2+ , 10 ^_^

3. Glođoviću LGBT gif da se napravi ok?

4. de si bvdlga? Jel bilo dobitaka nekih?

Macooore, tezak maler bio, morao sam otici daleko od Srbije da ga razbijem, evo sinoc se bogovi NBA smilovali,nadam se da danas nastavljam u istom ritmu, jako i do samog kraja!

Inace, nikad bezdusnije nisam posmatrao neki derbi. Koliko god pricali derbi derbi, utice +30. Jednostavno, boli te kurcina i kad ga daju i kad ga prime, znas da je nebitna utakmica. Oni hteli da se dokazu, fino su igrali na momente, da se dokazu, ali dzaba.

Crnac u odbrani dobar, mada moze biti kiksara prilikom dodavanja, onaj novi u sredini nebitan lik, s tim sto je toliko iritantan zbog kenjanja konstantnog, da treba neki Stevo Glogovac da mu uleti, ili mozda Marko Perovic da ga promesa, i vrati u domovinu. Ostatak tima nemam pojma ko su, onaj ridji, taj mali sto je dobar sto ga gvozden kaci.. Tuga, bas tuga, da se bodovi ne dele, nema teorije da bi bili drugi, ovako ce da se zaborave brzo neke stvari.

Mene zanima taj Semjuel L. Dzekson sto smo ga doveli, moze li biti pojacanje, Lune je spor postao, a Savo panicar ne moze biti i dogodine tu. Odavno nismo imali spica kao Vijeru...

5. I meni se sviđa Gogua, njihov crnja. Mogao bi da bude fin igrač, sad ne znam kol'ko je star, kažu 21. ima, al gde ćeš crnji verovati u pm. Za S.L.Džeksona, njihov crnjo bio najbolji štoper FINSKE lige, a naš crnjo bio najbolji štoper BRAZILSKE lige, tako da prema tome, naš bolji, lool.

Nije igrao više od pola godine ovaj naš, istrči dva puta i brekće, nema snage, ništa. A "projektovano" je da on i Lune igraju kval. i sl kad bude, biće valjda spreman do tad.

Ovaj Everton je klasičan mesar, ortak igrao crveni na meču u 30. min. misleći da će on dobiti, al srećom Lune mu doneo pare. Nije nikakav igrač, tako da su s jednim pogodili s drugim promašili (a Everton zarađuje možda i više od Božinova).

Kad smo primili gol bilo mi svejedno, al kad smo poveli, bilo do jaja i akcija i sve.

Paćo još malo pa će da izjednači pobede i poraze, 10p, 8izg ima sad. Ali psihoTomić sa pogledom serijskog ubice i onom bradom kako besni na novinara....prajsles!

6. Само за Гробаре који кукају због офсајда.
    https://www.youtube.com/watch?v=aa9KXRRs6HQ

ЕДИТ: ЈЕБЕМ ТИ, СПАСИЋУ, МАТЕР!

7. definicija neofsajda koji se sudi kao ofsajd

8. https://media.giphy.com/media/Xohz3CalIZpbW/giphy.gif

Кад Томићу кажеш да утакмица није намештена хњохњохњо.... Ала терам шегу, јој....

9. SKANDALOZNO: Staniji prete ubistvom

PROLUPAO: Zasto lazes Pajticu

HAOS NA FARMI Kristina napala Nemanju, preti mu tužbom!

(FOTO) KAD JE CECA BILA CVETAK! Pevačica podsetila kako je izgledala pre 20 godina!

IBANJEZ: Voleo bih sa Zvezdom u Ligu šampiona

MIHAJLOVIĆ: Ja glasam za Vučića!

Kolumna: Filip David moze da ga blajvid

10. Upitnik RTS-a 01.03.2016 - Premijer Srbije: FK Zvezda od drzave dobila 10 puta vise novca od Partizana.

https://www.youtube.com/watch?v=DCHDi4qWYL4&feature=youtu.be

11. Ma dokle će više da laže ovaj narod?!

12. stoka jebem mu mater..eh da sam ja penzioner koji zivi sa 10 hiljada i nema sta da izgubi

13. Gle ovo magijo
    Aleksandar Vučić: Obraćam se navijačima Partizana u košarci koji ovo ne žele da čuju. KK Partizan je dobio duplo više para od KK Crvene Zvezde.I zato sam ljut na upravu Partizana i na Berica što ne izadje u javnost i to otkrije.'

14. Ne pomazu spinovi, postojao je zakon o finansiranju sportskih klubova po kojem je Grad Beograd i Drzava Srbija davala odredjenu sumu novca klubovima na osnovu rezultata. Zato on kaze pitajte Danilovica. To je bilo u to vreme kad je Partizan igrao Final Four, a Zvezde nigde nije bilo.

Isto pitanje odakle obraz i po kom osnovu 10 puta vise za tim koji ne igra evropska takmicenja i ne donosi nikakve bodove nacionalnom koeficijentu? I to samo od drzave, Gasprom nikom nista. Dule madjija nije lagao kad je rekao da se SD Zvezda daje 15 puta vise novca.

Sutra ne moze, ali prvom prilikom da mu se stavi do znanja sta grobari misle o ovoj pljacki. Neko ce zbog ovog na robiju, a Zvezdana u kanal.

15. Brt sad vas nema nígde Zvezda igra el to ti je to sam sebi odg

16. Fudbal pricamo majstore. A zakon je ukinut. Sramno, besramno, bahato, zaprepascujuce i morbidno. Oci su otvorene Srbiji, gladuj i glasaj sirotinjo majku ti jebem.

17. Pa čitaj post koji postavio sam jbg

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.