FK Crvena Zvezda

1. I prodaćemo ga Gvangžuu za 71 000 000.

2. Iz vremena dok je mucena Zvezda bila zapostavljena, a Partizan favorizovan od drzave

http://i.imgur.com/rTANxH1.jpg

Cifre ne lazu, dva puta nista je nista, crva nije ni bilo.

3. Vidi mukicu opterećenu. Pa ti dečko ni u jedan posle ponoći nemaš mira zbog Zvezde. Koja si ti lobanja šuplja hahaha...

4. Prestani da me progonis bolesnice.

5. još došao na temu fk crvena zvezda lol
    idi na temu kk fmp brt ova 2 kluba nemaju veze pls nemoj više da nam spemuješ temu ok?!

6. Isti kurac, sve je to sns/ceca/informer/pink/zvezda/diploma

7. Obožavam ovog vucicpederu, svaki put me nasmeje fino...koja glavudža jebote da ga nema trebalo bi ga izmisliti

8. Diploma je vaš! Oprem dobro!

9. sps/jana/gtr/partizan/sampanjac

10. Koji sampanjac vidis da piju pivo klasicna seljana

11. Mislim ne mozes sa seljacima...

12. Ne razumete vi avangardu, to su oni sprdali lukovića. E panteri napredni jeste glupi k'o kurac!

13. tadicev sampanjac na jna posle uvodjenja zabrane alkohola na sportskim priredbama
    posto mi imamo vucica sa salom na marakani

14. Stvarno sam glup jbt :(

Lune za njih sve sa sve kapitenom izmislio karijeru

15. Kolko si ti jedan krupan idiot. Al dobro bar ostaješ dosledan korenima.

www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/126349/crvena-zvezda-i-delije-paradirali-zadrom-i-zaigrali-protiv-hajduka-fotogalerija

SLOBODNA DALMACIJA.HR

Neki retardi "razbijaju mitove" po Hrvatskoj i ovo je slika sa jednog takvog karnevala iz 2011.

Prošle godine na Karneval su došli kao Gay povorka sa istospolnim parovima koji se nisu libili lascivnosti, pretprošle godine uskrsli su preminulog Dina Dvornika, a ove su godine „zaledili“ Zadar kao Zvezdaši.

Idiot maloumni.

16. Hahaha vidi ga Vučićpeder što spinuje kao da mu je Vučićević iz Informera otac. Ali provalio ga je Dio.

17. Bar Zorana ne navija za nas :) Ceca institucija!

18. Ceca navija za nas a oni pevaju njene pesme na utakmicama. Ko je tu jadan?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.