FK Crvena Zvezda

1. Retoricka pitanja postavljas jadnost im je u genetskom kodu. Osim ako im se ne oprasta ruzna proslost onda tek kasnije shvate da su jadni.

2. Postavi mi retoričko pitanje i za mesec dana imaću odgovor bolji od tvog

3. Dve legende na jednoj slici, tako sam ponosan na ova dva Srbina i pre svega dva zvezdaša.

4. Za koga glasa pekovic? Ah da on nije srbin :(

5. Nego, je l' zna neko koliko je paća napravio naših reprezentativaca zadnjih 10god?

6. Kakvi su uspesi reprezentacije...odlično ih je napravio.

7. Mislio sam na KK, nego sam promašio temu :)

8. Dodaj na to i ovu vest i eto prelepog dana za sve Pantere

http://rs.n1info.com/a142858/Vesti/Sud-odbio-optuznicu-protiv-Nebojse-Covica.html

edit: sad tek vidim da si okačio za Ćokija na kk temi hehe pozdrav tebi i tvojima

9. hehehehhe hvala brt takođe reci kakvo pišanje

10. čeka se mišljenje autora @vucicupederu xD

11. @vucicupederu izgoro od muke
    jos kada vidi kako mu se generalni direktor vozi kroz grad i peva bela ciganka
    i jos daje sebi 5k evra premije mesecno looooooool

12. Sunce ti jebem, zemlja će da izgori Zvezda imala dva penala.

13. Glupo je da se žalim na bilo šta kada su ovakvi rezultati i igra ali Sikimić mi neopisivo ide na kurac. Ne shvatam njegovu svrhu, klasičan balvan uz to je i star je ko Biblija. Stvarno ne znam što ga Grof ubacuje, bolje đecu neku nek ubaci.

14. Na kraju će naš levi bek postići više golova od svih avangardinih napadača LOL.

15. Nemoj tako Fađo Bojinov je još na početku sezone rekao "nije važno da ja postižem golove, važna je titula da se osvoji", pa kad su poduvali za titulu "voleo bih da budem najbolji strelac", pa kad je došao Crazy Tomke i stavio ga na klupu jer voli da igra bez špica, mukica nije ni na 60% Vieire.

http://i.imgur.com/frjCdCK.jpg

16. Солидна игра, могло је итекако боље с обзиром да смо два гола дали из пенала на који ће сви сад кренути да галаме. Звезда ово,Звезда оно, али како да огренемо Звезда гази, тако да џаба све осуде
    Навијање 'нако, ништа посебно, сад је то више постао тренд доћи него испустити глас, Армија 5 доминирала у углу

оо згази их све!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.