Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Strašno šta se dešava, šta je to u tom mozgu da ide okolo i mlatara po ljudima nožem, to treba vješati majke mi
kapiram da je ovo nekakav pokušaj da ispadneš duhovit, ali ga ne kapiram lol
U jebem im boga. Najebali su.
Jebem im majku.
jebi im mamu brate
A biće sa njima slično sranje kao u Užicu pre koju godinu.
Убио свог дечка, ерго, петер.
убицопедер
Kako Everton može da igra protiv Čuke, ako je dobio crveni protiv nas?
убицопедер
pa da dečko inače ne označava mlađe osobe muškog pola jbg
Kako Everton može da igra protiv Čuke, ako je dobio crveni protiv nas?
Ово је Србија, врло могуће је да су код нас спојили лигу и куп под исто, па ако није играо против Спартака (не знам, нисам пратио меч) да му је суспензија прошла...
Успут, изгледа да су похапсили све осумњичене за убиство.
Pa nije tvoj dečko pa da se duriš zbog polukretenske fore brt. xD
Inače mi nije žao ovakvih glavudža, šteta za klinca, jedva je dvajes imao, al' jbg, neka služi makar za nauk onima malo pametnijima da se na vreme distanciraju.
ne durim se uopste brt nego mi nije bila smijesna fora pa et xD
Nece ovo nikome za nauk služiti. Uvek će biti 1 u 1000 budala koje će da izvuku nož i izbodu nekoga, a i uvek će biti "klinaca" napaljenih na tuču.
Чука не да титулу! Лолололо
По питању суспензија су првенство и Куп спојени, а пошто је Еверртон искључен у дербију због другог жутог, а не због директног црвеног, пауза је била само један меч.
Izgleda da su radovci bili u pitanju, a ne čete.
info iz prve ruke od one zavetnice?
Da, Milica je svedok.
Rasnin je glup ko kurac
Možda sam ja glup ko kurac, ali ne prodajem lubenice na prikolici pored puta u Bečmenu.
samo mi reci odakle ti takva glupost da su to bili radovci?
Imaš fino pronađi sve piše. Oko 3 ujutru je stigao voz sa navijačima iz Negotina. Njih 20 pevalo Zvezdine pesme što se nije dopalo trojici majmuna koji su odlučili da kenjaju dvadesetorici likova, izvuku nož i ubodu dvojicu. Ovog jednog jadnika od njih trojice je neko zavezao u glavu drvetom koje je iščupao iz žardinjere. xD
Ovaj momak je iz Čačka, što je ubijen. Navijači Borca tvrde da to nisu oni nego neki radovci iz Čačka. Ili su se usrali ili stvarno nisu oni.