Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Treba da bude navijači - ograda - policija, a ne žandari da ulaze na tribinu.
I još jedna stvar je da su ušli na tribinu nakon što se sve smirili?
Neko od njihovih nadređenih je bezveze zajebao stvar.
Potpisujem ovo u svako doba dana. Bio na Zapadu i gledao celu scenu. Šta su koji kurac uopšte ulazili tamo, situacija je eskalirala tek pošto je kordon ušo na Sever?!?!?!
Jedino ne znam ako je ona grupa raspoređena prema istoku (što se odvojila u jednom trenutku, kad su groboži na Istoku počeli da bacaju stolice) 'tela da izađe van stadiona pa da uleće negde...ali i to je moglo drugačije da se spreči nego onako, aukurac!
Mogu ti ja nabaviti tu fantomku.
A što se tiče policije i treba biti nereda kad su retardirani. Puštaju da grobari na istoku maltretiraju simpatizere, umesto da njih uzmu i izoluju i onda udju na sever i nastane sranje.
Ali retardirani su pa jbg. Očekuju da će slatko i pogaču izneti pred njih kad udju na tribinu.
A fora, znalo se tipa 3 sata pre meča da će opet biti deo grobara na istoku koji nisu hteli da odu na jug.
Oni su čak prvi počeli sa navijanjem na stadionu. I kako se odreaguje na to?
Postave 6 (šest) redara između njih i ostatka neutralne tribine.
Idiotizam.
Skočko mislim da je to Bunt-ov duks. Cena 4000 ako se dobro sećam.
Jes, našao sam, vrhunska ideja
šibni mi link do duksa ako nađeš
Ma obican bunt crni duks, znam lika koji prodaje polovan.
ma samo ovo našao, nema valjda u prodaji više
https://www.facebook.com/153926714694416/photos/a.438826392871112.1073741825.153926714694416/719618048125277/?type=3&theater
XL ako nekome treba.
Grobari su uvek bili pickice, i napadaju zenu i decu, pa se povuku. Tako vazda bilo.
Ne znam sto su bojkotovali derbi sada.
Zdravo Blagoja
S' Bogom da si.
http://mondo.rs/a895758/Sport/Fudbal/Zvezda-Basa-Tosic-Stojkovic-Pavlovic.html
hahaha bem ti sve šta vam rade ove crnogorčine pa haos
http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdi-suspendovan-stadion-titula-se-slavi-bez-delija/133501
дакле из кеца у двојку!
SEDISH MI NA STOJKU HA HA
исполивам ти девојку ха ха
е, без спрдње, икс неки треба одиграти, неће они да славе титулу без навијача, а тешко да ће баш да изгубе први пут у сезони. а ако изгубе, губе прелазом.
него, коме ће кахриман да показује торту с бројем један сад кад нема навијача на северу? :/
POLIVAJ TWOJU PRVO DA TE NE JEBE KO WRANA SKELEDŽIJU PAPUCHO?!!12
Stradao navijač Zvezde, odlaže se utakmica.
na rsb neko prokomentarisao:
EDIT: Evo ima i u novinama. Sinoć bila tuča na trgu u Čačku, neko od navijača Borca izvadio nož i ubio dečka.
Kakav peder!