FK Crvena Zvezda

1. Šavija jedini normalan vodja.

2. хахахах

капирам да ниси ни видео шавију уживо.

3. Jok ti si.

Ne može vodja da bude cvećka, ali npr Šavija ima porodicu. A recimo Dunjić je bio tu samo zbog droge. I mislim da Šavija nije u tim poslovima.

4. аха, има породицу, те стога закључујемо да је једини нормалан вођа. извини онда, све ок.

5. Dokaz da se to navijanje višestruko isplati je procjena da prosječan "ultras" ima 35 godina, nezaposlen je, više puta privođen i posjeduje dosije.

6. Mene najviše duša boli za Radovića, jbm li ga, nekako mi je to najteža smrt od svih navijača :/

7. Оглашавамо се поводом трагичног догађаја који се догодио на Тргу устанка у Чачку 23.4., у раним јутарњим сатима, а који је као исход имао губитак младог живота припадника друге навијачке групе.
    Нико из навијачке групе Чете није био актер овог немилог догађаја. Поједини медији су неистиним и измишљеним вестима створили погрешно мишљење у једном делу јавности у вези са трагичним догађајем. Навијачка група Чете осуђује наведени чин и подстиче здраво и витешко навијачко ривалство јер колико год нас у деловању раздвајале клупске боје, боје српства треба да нас уједине.

8. hahah mamu im jebem sad je kao boja srpstva pizde jedne navijačke sve to treba pobiti

9. Marić je ubijen dok je sprečavao tuču ispred kafane.

Mislis dok je radio kao obezbedjenje na splavu? Bio miran decko uvek se javi starijima u liftu.

10. Kosovatz duwaj ga što mi se ono veče nisi javio na tel

11. Pičko smrdljiva momak je bio student a sprečavao je tuču izmedju svojih drugova i još jedne grupe, popio je metak ni kriv ni dužan.
    A kad ti kao poslednje govno umreš i kad te sahrane u sanduku koji je mesna zajednica dodelila tvojoj porodici, niko te neće žaliti kao ovog momka niti će ti biti organizovan ispraćaj.

12. E boh spavao sam brt

13. Rasni nisam te video ni na maricevom ni na veljinom ispracaju

14. Ici cu u Bajmok na ispracaj sigurno.
    Ajde ne seri o ljudima o kojima ne znas nista.
    Npr po Dunjicu seri koliko oces jer je bio kakav je bio, ali ostale zaobidji pls.

15. Debilcino maloumna decka sam vidjao cesce nego ti(verujem da ga nikada nisi video) samo je razlika sto ja ovuda ne rasipam pamet. Ako pod pamet racunamo "rekao mi jedan lik na fb u grupi delije ajde da vidimo koliko nas ima"

16. A dunjica si znao jel? Kakav je bio dunjic?

17. Mada sam prilicno siguran da sam se u ovom postu gde sam te nazvao debilcinom prilicno izblamirao ali to je samo posledica toga sto sam usao u raspravu sa malenim debilkom poput tebe. Svako ima neki momenat kad se izblamira jbg

18. Pa sto ga vredjas ako si ga vidjao majmune.
    On i Ivković su bili bukvalno 2 momka za uzor, pravi navijači, oba studenti. A ubijen je već sam rekao dok je smirivao ove 2 grupe, a u medjuvremenu jedan daun izvadio pušku i pucao prema ovima i ubije njega u sredini. Znači nikakav sekjuriti nije bio i nemoj damsereš o mrtvom čoveku pls.

19. Što ja uopšte išta pišem ovod daunu?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.