FK Crvena Zvezda

1. Mrš u kurac majmune od sad kuliram tvoju pojavu i kačim neke gifove glupe na svaki tvoj post.

2. Jagoda jeste bio decko za primer.

Nisi mi rekao kakav je bio velja i jesi li ga znao ali znao sam da ces iskulirati.

3. хаха прскај пролив по расном

4. A ubijen je već sam rekao dok je smirivao ove 2 grupe, a u medjuvremenu jedan daun izvadio pušku i pucao

daun izvadio pušku i pucao

izvadio pušku

pušku

5. Mislis dok je radio kao obezbedjenje na splavu? Bio miran decko uvek se javi starijima u liftu.

pseto kakve gluposti ti pricas?
    dragan maric je ubijen u bajmoku ni kriv ni duzan 1og januara, kakvo obezbedjenje kakav splav

6. VELIKI VOĐA UBEDLJIVO VODI.

TITULA SLAVIĆE SE TITULAAAA!!!

7. Prva procena CESID-a
    SNS - 56%

Нананананананана Лига шампиона, Лига шампиона!

8. jedan napadac iz evropske unije i jedan odbrambeni iz rusije.

9. Велики поздрав Дионисију. Честитам на победи, браћо цигани. Ове године груп стејџ у ЛШ, Ф4 у баскету сиг.

10. Brao nam ga bro Slepi!

Da nam poživi još koji mandat, da se ponovi DEVEDESPRVA!

11. Hahaahahaha! JEBI MAŠO JEBI!

NOVA MEČKA ZA GENERALNOG!

12. Au ahahahahahahahhaha

13. Дио, генерални пазарио нову мечку и себи и Маши после текме са Борцем у Купу, ово сад значи да ће бити за два нова штопера нови уговор Вијеири џД

14. Evo kapune o ovome. Ja kapiram o pokojniku sve najbolje spiku koju neki furaju al mi se jebe bas. Decko iz 61-og imao oko 30 sitnih krivicnih dela jbg pokoj mu dusi.
    http://i.imgur.com/Ul6HwJC.jpg

15. Vidi mu samo facu i jasno će ti biti

16. Kakava 2 morona.
    Au. Seru na usta.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.