U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kiki je nas brat leave kiki alone
Bombas je bio debil koji je mrznju prema zvezdi koristio kao izgovor da okaci sliku kako lik liku pusi karinu uz neki nesmesan tekst, zamisli to guglanje dok ne nadjes odgovarajucu sliku, pa skines na komp, pa editujes pa upload.. sve da bi kao isprozivao nekog znas..
Pedercina matora.
само да се није размножавао и све је у реду нек он ваља цигаре по афганистану то је за њега
Nazalost jeste, cak je sam sebe doxovao, ko se seca seca se, imao sam nedje sliku
ма знам све хахаха штета за размножавање тард
Znam da cita ovo, znaaam xd
Ciganska zgadija se uskopizdila
627 prezreo za hospitalizaciju metodom burgija u glavu - kurac usta
dolazi
D R K U S I C
R
K
U
S
I
C
Амин чујем у баскету стиже онај петрушев
Je l' ovaj Bodo prejak ili smo mi slabi.
Kladionica nam daje 4.58 kvotu da pobedimo.
Znači otpisali nas lol
бодо клуб без традиције и без трофеја шампиони државе су у последњих 4 године 3 пута рецимо а и нека су нас отписали ја би волео ЛЕ реко сам 100х
Uzimamo ovde ajde imamo djigu kangu i olaniku
Sad je drkusic dosao, hvang i jos smo nekog azijata dobili. Golman je odlican i imamo normala trenera
али имамо КАНГУ који ни не игра обзиром да имамо 59 везара млађих и бољих од њега хД
haha nema veze treba ga drzati do 45e 6ta zvezdina zvezda takvog pleja ne pamtimo
нећу у суперлигу шанпиона само да ме товаре тамо неки манчестери и паризи и да би терза мађија искеширо 3 милиона у џеп које ће дати ћерки маши која троши 200 евра на сат
A jebaj ga ako udjemo bicemo u donjem potu ima igramo sa slicnim bednicima liga evrope rank
Msm 8 tekmi da se igra
друже ближи је бен набунане звездиној звезди него канга
ја оћу у ЛЕ а они нек ураде шта оће боле ме курци
Још кад терза звеки тресне пакет карата 35 хиљада за 4 домаће текме биће весело хахахахаха