FK Crvena Zvezda

1. Ninković 2 komada Jagodini. I šta ti govori ova statistika o Daudi?

2. ninkovic i dauda,ko flasa zajecarskog i dvolitra mastera.

3. Gnjilo i DaMuda jebu Proleteroa slana bara.

4. Isti broj golova kao Dauda su dali i Kasalica i Ninković, od njih jedino više Pečnik. Ne možeš reći da je rupa Dauda.

5. dauda je rupa svako ga trpa

6. Јбг, превидео сам Касалицу у претходним постовима. Све у свему, мало голова смо дали, много примили, немамо изразитог стрелца. Најбољи стрлац тренутно нам је Печник, који је офанзивни везни. Тек кад неко да више од 10 голова у полусезони, али само у првенству, може се рећи да је прави нападач. Јебем ти лигу кад је пре 3-4 године најбољи стрелац био калуђеровић са 13 голова, а одиграо је скоро свих 30 превентвеним утакмица.

7. ДОВЕДИТЕ ДАУДУ И КЛЕА КОД МЕНЕ НА ОБУКУ!!!1

Сезона 2000-2001. 24 утакмице - 25 голова.

Барса себи није никад опростила што ме није довела у своје редове.

Ваш,
    Дејан Османовић

8. osman cigan sve pare stuko na kocku,imao para kada je otisao,al sve sjebo.te sezone nije primao platu,vec za svaki gol soma maraka,zato ih je ganci davao k'o popizdeo.

9. Sutra jebemo spartaka?

10. odgodili zbog parade a parade nije bilo mamu im jebem

11. Јеси сигуран да их јебемо?

12. ako ne jebemo spartak ja cu nekome jebati majku pa da ostanemo bez titule u septembru to je strasno

13. Spartak je ozbiljna ekipa, prava takmičarska, ali mi idemo na pobedu!

14. уморни су од припрема, треба мечу прићи с резервом, ипак спартак није наивна екипа. уосталом, они ће путовати до стадиона 3 сата из суботице, што је од звездиних играча више за... 3 сата, и то може бити велика психолошка предност.

15. Цоа, не свирај курцу, леба ти, напуниће нас 3:0 глатко. :Д

16. Неће, извући ће нас судија.

17. Вига Бачје не мрачи више. Немој да сереш сад кад се више ничему не надам!

18. Биће 2:0 за нас. Неће само судија да нас извуче него и голман Спартака. Има Милијаш шутне са 30 метара врљаву лопту што би код мене у завичају рекли, а голману Спартака ће лопта кроз руке и ноге да прође. То је један, а други дајемо из пенала. Е, ту ће судија да нам обезбеди победу.

19. Misliš da je došao meč na kom ne primamo gol?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.