Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Napred Partizan!
Усрали вам се и хрват и турчин у уста. Са пола терена.
bajko dobio 20 soma da se obuce.coveku banja.kazu na vikipedija da bajko pusi zorici markovic i da se jebe sa lepom lukic i merimom njegomir.
Извесни Горан Попов је ушао у игру за ВБА против Челзија у овом колу. Коментатор каже да је некада био у Звезди (2004-те године) али да није добио шансу ни у једној јединој утакмици. Није био довољно добар.
Pff, kao da je on jedini takav... I bolje od njega smo pustali, no frks. Solidarisemo se sa svetskim fudbalom. :D
Ocekujem danas tezak mec, ne zato sto je Rad nesto preterano jak, vec zato sto je teren na Vracaru katastrofalan, i onda nece moci nasa igra da dodje do izrazaja! :D Bicemo pojacani neigranjem Kasalice, ali ne igra Slovenac, sto je po meni realno sjeb, jerbo ce umesto njega da udje Milunovic. Da je pametan Slavisa, onog Petkovica bi stavio na beka, a Danialvesovica poslao napred.... Sve u svemu, ocekuje nas jos jedna divna fudbalska predstava u Jelen super ligi!
Rezultat 0-2. Strelci Dauda i Gogic. Gledalaca: 3.452
ХААХАХАХ
Каква би то њушка била, можда га одрадим у фотошопу и окачим овде.
2:1 za Rad
Емир Прелџић са пола терена бућ.
Реално, али реално, не кажем зато што сам песимиста, ми губимо данас.
Обригадо.
Andrija Prlainović stativa buć
ЕВО ЈА МОРО ДОДРАДИМ!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1424413_10201771591644630_2049808293_n.jpg
Бојан Богдановић са паркинга фљас.
КАКВА МАЈМУНЧИНА БОКТЕЈЕБО ХАХАХАХАХАХАХ
Страхиња Рашовић омлатијо стативу
АХХХХХХХХХХХХХХХХХХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
rad filijala zvezde.dodaju se igracima k'o lumbalom.
боже људи мирића
3 boda su 3 boda. Tuga od igre, ne mogu da verujem da covek nema neki sablon, po kome napada, vec sve to nesto individualno ako se uradi-uradi. Jebote, valjda se zna ko gde stoji, ej ti, u napadu ides ovde, dodji, primi loptu, ti se ovuda kreci... Brate, sa Robijem smo, koliko god to zvuci smesno, plesali, isla lopta od noge do noge, prolazili sa strane, a sad go kurac. A bolje igrace i tehnicare imamo. Damo gol, i branimo se ostatak tekme. Jebo te Pizon! Mrdja sin, izgleda da je iskompleksirani degen, kome smeta sto Dauda igra pre njega kada igra sa jednim spicem, pa hteo sad da se dokaze. Mrs na klupu sad par utakmica, da molis da igras, mamu ti nabedjenu jebem. Milijas izvodi penale ceo zivot, i on uzeo sad da drvi kurac. O ovome sam pricao, sto se tice Milijasa. Mozda je on spor, i nije u formi kakvoj je bio, ali njegov jedan centarsut ili slobodnjak, resi mec, i to nam je bitno, da kad ne ide, a ove sezone cesto ne ide, ima neko ko ce da resi utakmicu jednim potezom. Kod kuce i u gostima, dve razlicite ekipe, Bog te maz'o. Miric oducen od fudbala. Ovaj mali Aruho, sta znam, fino se borio sa ovim, solidan je spic Djurdjevic, tako da sam zadovoljan. Pre bih njega forsirao, nego Lazica. Ukoliko Sejo Kalac ne preduzme nesto povodom igre, smisli neku akciju ili sablon, najebacemo mi na svakom drugom gostovanju.... Sreca, pa ima i losijih od nas. :D
Nego jeste gledali anđusa.Sad mu je dobar trener hahaahaha