Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
jebo kup
Hahahahah sva sreća pa ćemo uzeti tri boda u prvenstvu ahhahahha
ахаха био сам на воши смрзо сам се ко пичка
ови цигани певају о чеди јовановићу друго полувреме лоло
ДУВАЈ ГА ЗВЕЗДО АЛЕЕЕЕ
Meni drugar šalje neke tamo slike flaša ove Zlatibor vode od tri popodne, kad ono oko šestice prestale da dolaze :)
Нови Сад је наш пуши га милијаш
ĆUP JE NAŠ
http://i.imgflip.com/57yas.jpg
Честитам нама и Гробарима испадање из Купа. Ово је провидно, да провидније не може бити. У суботу Звезда игра нерешено, а Партизан губи, да би (као) првенство било занимљивије. На пролеће Јагодина креће у луду серију и на крају осваја титулу, јер је Бетовен тако у могућности.
Ne znam zašto si otpisao Donji Srem iz te računice. Titula može lako tamo da završi.
Ladno će opet biti vojvodina-jagodina finale haha
I opet će da ispuše Slaninari.
Ne znam ne mogu doveka da popuše u finalima mada kontam da oće i ove godine.
Da je bata živ pa da gledamo njegove kreacije u finalima
Имам Спорт Клуб 1234555 те све и да оћу не могу да гледам ове богаље. Хвала Богу и Тотал ТВ-у <3
Opet će Slaninari Vašaševi da ispuše, nego kako.
Nego, bejah danas na meču, al' na istoku k'o gospodin da se mrznem, Krneta me je oduševio, bez sprdnje, čovek se izlomio. A Daudi su došli oni vanzemaljci iz Spejs Džema i pokupili mu u loptu ono malo talenta što je imao.
ako vosa ne izgubi u subotu,pomislicu da ima nesto i regularno u nasoj ligi.vosi se navlaci kup kako bi se ucutkala javnost,da ne ispadne da niko severno nista ne osvaja.titula je rezervisana za 2 brata rodjena,vise za jednog.sto zbog toga sto je to tako,sto zbog toga sto su ostali nesposobni.cigani bili samouvereni ko da gaze vosu godinama.vec po novinama naslovi da je ovo vec tradicionalana pobeda vose...sve u svemu,pobeda zvezde u subotu.ako tako ne bude,onda cu se zacuditi.jos zvezda bez ninkovica...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=12&dd=05&nav_id=785602
А играчи Војводине су вам забили нешто друго у буљу.
Иначе ми готиван овај Мијаило, онај потез у дербију је подсетио на Маикона из најбољих времена.
Da, prava šteta što se nije do kraja izlomio, pa da ne igra do kraja sezone.
¸.¤¨¨¤.¸¸...¸.¤¨¨¤.¸¸...¸.¤\ ♥♥ ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕЕ ♥♥
\¸.¤¨¨¤.¸¸.¸.¤¨¨¤.¸¸...¸.¤
..\
☻/
.▌
/ \
Какав си ти богаљ.
A ko da igra umesto njega? Gledaj objektivno, jeste on loš štoper, ali se trudio i imao jedno 10 čistih oduzimanja lopte. Na onakvoj utakmici meni dosta.
Долази велико појачање из Бооосне. Веле, нови Благој Георгијев.
Едит Јел си ти то добио по гузи у Х2Х или ми се чини џД