FK Crvena Zvezda

1. obijica su debilčine kojima bi moralo biti zabranjeno da gledaju neku tekmu na tv
    uživo može samo uz ubacivanje na protivnički kop

i to vidi svako kome je ostalo malo mozga
    ono što zabrinjava je što većina grobara misli da je dule ok
    zato nigde i ne videh da je neko od grobara reko - sve u kurac ovo je bre bolesno:

Da je u nacističkoj Nemačkoj postojao jevrejski klub on bi imao poštenije suđenje i bolji tretman od FK “Partizan” u zemlji Srbiji.

a nije malo, puno brate

2. u normalnim zemljama bi se za takve izrecene budalastine islo na lecenje.

3. samo se nadam da će ih sašije neki Jevrejski svetski kongres
    mislio sam da je onaj naš bolesni lukić šampion, kad kurac, on puki amater spram ovih retardiranih paranoika

4. kulturološki bumbar lolol

5. nemoj se smeješ glavni
    banovaće te grobari
    vidiš da su besni što im je gore
    nego ješama pod itlerom

6. de ba, smarko je ispao seronja sa onom odabranom....ali valjda je tako kad nemaš šta drugo da napraviš

7. jevreji odabiraju reakcije u trećem rajhu lololo
    al dobto
    bolje i to što je odabro nego neku gde milo ispadne najkuratiji
    il ne daj Bože neki fazon iz teretane

8. Ха
    ха
    ха ја
    јаха

хаха
    хаааааааа
    аааааааааааа

9. Фала, Џони, ми вама честитамо прексутра. :*

10. Prekosutra godišnjica osnivanja ndh, čisto da ne zaboravimo grobarima da čestitamo njihov praznik.

11. Prekosutra godišnjica osnivanja ndh, čisto da ne zaboravimo grobarima da čestitamo njihov praznik.

ne bi valjalo, zaboravili smo da im čestitamo Dan žena, ako i ovde omanemo, male komšije će biti tužne
    a stiže i JOM KIPUR...

12. Зато сам реко, Фађо.

13. Znam, znam. Nego možda neko naš neće znati o čemu se radi pa eto da napomenem da znaju ljudi šta im čestitaju.

14. I u decembru da ne zaboravimo Hanuku da im čestitamo.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.