Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
5 od 5 u Bariju xexexe
Ма биће још један пенал. Хет трик промашених пенала, мислим да се то у историји фудбала није десилололо
Bez zajebancije, ne znam što Bajku nikad ne daju penal.
Savo je trebao da šutira. UNEO BI I LOPTU I GOLMANA! POTPISUJEM!
Sad će Ninković da navija na sledećoj utakmici kk C.Z. u zvezdinoj majici i biće kralj.
U USTA GA JEBEM!
A i ovaj Lazović je već provaljen, sve na istu foru. Na kurac mi idu.
opaaaaaaa
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ааааааааааааааааааааа
ааааааааааааааааааааааааааааа
To bre !!!!!!
ok ko će ubiti ovog ninkovića?
ај не сери ваљо нам је ове године ко нико
Нерешено са офком и пораз од Војводине и ћао титула.
После два промашена пенала и добро смо прошли лоло...али опет кад погледаш, срамота је што смо изгубили од овако лоших фрањеваца. Њима једино Дринчић и онај мали Живковић ваљају. Али нема везе, дрољу са Бањице карамо по обичају, биће гадно против Слободе, али верујем да ћемо и њих некако оплодити и онда прослава титуле против ОФК-е. ЈЕБИ ГВОЗДЕНА !!1
ahahahahhahahahahahhaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAA
HAHHAAAAAAAAAHAAHAHAH
AHHA
е, никад лошијих екипа и никад боље игре
Kad počnu tako da se valjaju po terenu kao Mrđa pre gola, da bi kao otkinuli vreme, nikad mi nije žao zbog poraza i treba da izgube u usta ih jebem.
jbt, el istina da smo ove godine od 8 penala dali samo 2
JEBEM TI ŠAMPON, KUPITE PENALDŽIJU!
Ne znam što Milijaš nije šutirao penal bar jedan, to što je promašio jedan protiv Černomoreca ne menja činjenicu da je doktor.