Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
u užice može dide samo milijaš
da šutne ta dva penala i da se vraća brzo da vežba koreografiju za proslavu
Vidi Milijaša što hoće da ode sve vreme, uhvatila ga kriza hoće pljugu. A Rakić ga vraća nazad. :D
Нус само цигаре, него био он и неко пиво. Јесенас кад је Славиша критиковао играче да пију после тренинга пиво, то се односило на Милијаша.
А Шоне колико пије, сам ће да исфинансира Лавову акцију за Звездин аутобус. Лолололо
Izgleda da smo zatvorili sve sem Slobode do kraja. I Rad bio zatvoren.
ja sam čuo da smo i Slobodu zatvorili, dobijamo penal i golman Slobode pokazuje rukom gdje treba da se šutira. Onda lagano još jedan da metnemo, i onda protiv OFK proslava titule, koja će ludnica da bude...
Sad su se uzbudili i progledali od jednom. 10 godina je sve bilo regularno nego zaigrala mečka pred njihovim vratima pa sad boli guza kad se prima. Jbg, i protiv Rada se pevalo Tole lopove i pevaće se uvek za razliku od njih pičkica koje ćute kad im lopovluk ide na ruku ali smo svi svesni da prvenstvo slabo da će ikad da bude regularno.
Ахахаха Бохоре, не знам који је и теби курац да се препиреш са њима, то је нижа раса без трунке образа, нема јебеног смисла расправљати се са њима кад им је образ ђон. Они нашли да кењају о намештању набијем их на курац све редом. Па само се сетите првог кола са Пазаром шта се дешавало, милион утакмица у којима су играчи противничких тимова играли не са другим тимом, него са кадетима јебеним. Наравно да неће освојити титулу кад им се све филијале једна по једна гасе. И ко их јебе, свесни су да ће још дугоо, дугооо примати наше курчине и да им време фрустрација тек долази. А они нека се жале на Вучића и власт и Толета лопова коме су до јуче балавили јаја. Ко их јебе. ОТИМАЈ ТИТУЛУ !
Ne znam, do mene je kvar izgkeda, pokušao sam razumno da pišem sa njima ali im slepilo od oduzete titule kako oni kažu udarilo na oči. Neko im kriv što su gubili bodove kojegde i branili se 50 minuta sa igračem više. Važno je da se kuka.
Навикли они да Забрањују обитавање по њиховим пећинама, не треба то да те чуди.
Imali smo normalan odnos mi kod njih oni kod nas po temama i to. Kapiram da ću prvom da se najebem majke kad dođe sada, jbg i janpi je psovao lolo
Nije 50 nego 80! I ne svidja mi se tvoj ton. PENAL ZA ZVEZDU!
Sega momci, nek ide titula dje oce, samo nek nema vise stradanja zbog navijackih boja
Esi ti mazohista šta? lolo
haha tek sad vidim ovaj post iznad mog. U isto vreme smo pisali, al ja prvi klikno.
Nemojte da mi psujete majku. Moja mama je stara i nije za sex.
Ma de bre, Zvezdaši su vazda bili ljudi :) Osećaj se ovde ko kotkuće, dok je Bohora ovde vas niko ne sme da zabrani.
oce, samo nek nema vise
stradanja zbog navijackih boja
Фала курцу неко и овога да се сети! А најмање сам очекивао од Смежураног Кенгуровог Газимуда. лололо
Чуо сам да су скоро неки ђаволи малтретирали нека два гробара овде у по ноћи, у Пинк пантеру, дошли људи да једу и онда један гробар узНе пиштољ из кола и терао и ђаволе и раднике и госте да певају "да волим црно беле". Да сам нека влас, јебо бих мајку свим навијачима, ал прво ђаволима јер су највећа говна и смрадови који до пре 3-4 године нису знали да Раднички постоји.
SVI SMO MI ISTI SAMO NAS BOJE DELE!
I STADIONI
I KLUBOVI ZA KOJE NAVIJAMO
I GRADOVI
I DRZAVE
I SPORT
I POLITICARI
I TITULE!
EDIT: O jebalo te smezurano kengurovo gazimudo da te jebalo :D
12 PENALA OCU JAAAAAAA
NECU JEDAN NECU DVAAAA
OPAAAAAA
HAHAHAHHAHA
GROBARSKI PLAN B
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/252113/Sloboda-nece-da-igra-protiv-Zvezde
TOLE LOPOVE
TRI BODA UNAPRIJED, IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OTIMAJJJJJJ TITULU
Vučić im dao iz budžeta da ne izađu na teren, jer nikad se ne zna, može se desiti da se ne namjesti baš onako kako je planirano
otiiimaaaaaaaaaaaj