Prijava

Nemoj misliti da ja volim to što radim i nemoj misliti da se hvalim unaokolo, nisam to što misliš, i svi ostali koji misle...

Па зашто онда качиш видео?

А јел знаш да певаш у рикверц? Ако знаш отпевај нешто од Радета Лацковића и окачи на ЈТ да видимо.

Vito, pvt, nije preteće sadržine.;))

Пријави се у ја имам таленат

rnrt-rain, nemoj misliti da to radim. Kada izađem napolje sa bilo kime, meni ide na kurac kada ja njima govorim unazad, ali su oni toliko naporni da bi se sa mrtvog najeli. Ne možeš shvatiti koliko ima zaostale dečurlije u današnja vremena, lepo me neki pitaju kako to umem, odgovorim im, ALI I DALJE PITAJU KAKO, ŠTA, NE MOGU DA VERUJU.
Nemoj misliti da ja volim to što radim i nemoj misliti da se hvalim unaokolo, nisam to što misliš, i svi ostali koji misle...

Nemoj da mislis ja tebe nesto hejutujem, ne brale, ali ti si sada sam sebe demantovao, pre par minuta si napisao ovo:

Gde god da krenem, kažem da ovo umem, uvek sam u centru pažnje.

Dakle dogovori se, da li svima stavljas do znanja da umes da govoris unazad (sto ja opet smatram hvalisanjem) ili to neko drugi spomene, a ti samo kratkim govorom unazad potvrdis.

@Vita
Ovo je jednim delom sajt koji se bavi, kako da ti kažem, tim "jezičkim" stvarima, kao što vidiš to je vezano za jezik, želeo sam samo da se predstavim i da kažem da to umem, mnogi su mi govorili da sam previše povučen i da u nekim trenucima treba malo da se pokažem negde, znam da ne treba biti preveliki egoista, a to i nisam, ne znate me uživo, jebiga.

@Dvajt
Znam ono:
Alib is ajom arutnava, az enem omas jorb, a adas itsup em an urim, aj mami toviž jom!
Znam još neke pesme, ali ne od Radeta, ako budem ikad mogao okačiću :)

@rnrt
Da, ali ne tako da prvo što kažem je to...Nego, ili me prepoznaju zbog Eksploziva, pa me ispituju, ali nekad kad je atmosfera totalno glupa, ja to kažem da umem i pravim zanimaciju, nije ono, ni dobar dan, a već to. Nisam budaletina :D
Da skratimo, postoje opcije, kada već to svi znaju i ispituju me, neki znaju još odavno, već su navikli na to, neki znaju zbog Eksploziva, dosta puta se na ulici desilo da me pitaju, nije svejedno, ne znam kako da se ponašam.
Postoji opcija kada niko ne zna, a ja kažem, čisto da bih se malo svideo nekoj pičici, mislim, šta tu ne valja :D?

Znam ono:
Alib is ajom arutnava, az enem omas jorb, a adas itsup em an urim, aj mami toviž jom!
Znam još neke pesme, ali ne od Radeta, ako budem ikad mogao okačiću :)

То бре! Чим будеш стигао окачи и дај линк. Може и нешто од Жарета и Гоција, није фрка уопште.

Како је Експлозив уопште сазнао да знаш да причаш уназад?

Ајде речи уназад

Ко другоме јаму копа курац палац није све што сија

Можда ти и повјерујем

Говор уназад и сатанизам иду руку под руку. Бан док није опоганио цео форум.

Ok emogurd umaj apok caruk calap ejin evs otš ajis.

А Ok emogurd umaj apok caruk calap ejin evs otš ajis.

Ја му вјерујем...

Али добро, а замисли да мораш да пјеваш као Хоџа уназад :Д

E da, mnogi su me pitali kako su saznali ovi iz Eksploziva, ovako je to bilo:
Na Božić ove godine, sedim ja u Bačkoj Palanci kod rođaka i gledam Eksploziv, jedna mala ima magnet u sebi i može da privlači predmete. Kažem ja sebi: "Zašto da se ne prijavim, kad ja mogu ovo da radim?", odem u sobu na komp., odem na njihov sajt i idem kontakt. Kažem sve lepo, ostavim e-mail adresu, prvo mi nisu odgovarali, onda sam se vratio kući, proverio e-mail i video, odgovorila mi novinarka, ostavila broj. Nazvala je moja mama i sve lepo dogovorila, onda su došli četrnaestog januara i snimali me oko 4 sata, kod mene kući u dnevnoj sobi, za kompom i u Futoškom parku, takođe i mog druga sa snimka :D. Onda sam čekao da me emituju dug period...I emitovali su me trećeg februara :).

Bitno da si WoW igrao...

Питати њега ''како говори уназад'' исто је као питати неког рендом који зна да производи звук астматичне веверице која наглавачке силази низ олук ''како то?'' Једноставно, неко то уме. И што да се мало не хвали, м?
Само да му слава не тресне у вугла и то је то.

Ето, Говоримуназаде, као што видиш, сваког чуда за три дана доста. Мораш мало иновација да унесеш у перформанс. Можеш ли да говориш уназад док возиш моноцикл?