Prijava

Da li ste emigrirali? Da li zelite da emigrirate? Da li to planirate u skoroj buducnosti? Raznorazne informacije o emigraciji. Kurac-palac. Eto nam teme. Delite iskustva, zelje, snove, etc. Ako neko ima informacije o emigraciji u Indiju molim neka podeli. Ako nekog zanima nesto o Kanadi znam ponesto o tome.

Voleo bih da se selim svakih godinu dana u drugu zemlju, ali da nosim i pojedine ljude, jer bih se inače stalno vraćao. Ja sam pička. Za otadžbinom se ne bih naplakao, ali bih morao da ponesem neke ljude u koferu.

Edit posle dva sata: Lepo smo se ispričali :)

Kako u Ameriku, SAD tačnije? Ima neka hint?

Ja sam u egzilu. Praktično sam oteran time što u Srbiji nisu teli/mogli da me plaćaju koliko vredim. Možda sam mogao da se jebavam i snalazim i da živim široko u Srbiji, ali je u egzilu bolje sa te strane. Moja emigracija je čisto ekonomska, dakle. Ako nekome treba nešto oko Nemačke, neka se javi.

Ja sam u egzilu. Praktično sam oteran time što u Srbiji nisu teli/mogli da me plaćaju koliko vredim. Možda sam mogao da se jebavam i snalazim i da živim široko u Srbiji, ali je u egzilu bolje sa te strane. Moja emigracija je čisto ekonomska, dakle. Ako nekome treba nešto
oko Nemačke, neka se javi.

Slično, samo ja ne vredim ništa a ovde i takve plaćaju koliko toliko. I Italija umesto Nemačke.