U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Da li ste emigrirali? Da li zelite da emigrirate? Da li to planirate u skoroj buducnosti? Raznorazne informacije o emigraciji. Kurac-palac. Eto nam teme. Delite iskustva, zelje, snove, etc. Ako neko ima informacije o emigraciji u Indiju molim neka podeli. Ako nekog zanima nesto o Kanadi znam ponesto o tome.
Voleo bih da se selim svakih godinu dana u drugu zemlju, ali da nosim i pojedine ljude, jer bih se inače stalno vraćao. Ja sam pička. Za otadžbinom se ne bih naplakao, ali bih morao da ponesem neke ljude u koferu.
Edit posle dva sata: Lepo smo se ispričali :)
Kako u Ameriku, SAD tačnije? Ima neka hint?
Ima vec tema - http://vukajlija.com/forum/teme/18169-emigracija
Ja sam u egzilu. Praktično sam oteran time što u Srbiji nisu teli/mogli da me plaćaju koliko vredim. Možda sam mogao da se jebavam i snalazim i da živim široko u Srbiji, ali je u egzilu bolje sa te strane. Moja emigracija je čisto ekonomska, dakle. Ako nekome treba nešto oko Nemačke, neka se javi.
oko Nemačke, neka se javi.
Slično, samo ja ne vredim ništa a ovde i takve plaćaju koliko toliko. I Italija umesto Nemačke.