Slanje pisma.....
  • Banini

Ščula za poštansko sanduče?

• mm

Odeš na šalter pošte, uplata-isplata. Obrati se šalteruši.
    "Izvinte, ja bih ovo pismo poslala tu i tu" Naplatiće ti 100 dina za markicu i 20 din. za poštarinu ako šalješ u Srbiju.
    Ako šalješ u inostranstvo, naplatiće ti 300 din. i 80 din. za poštarinu.
    Jeftiniji ti je meil, a to znaš da pošalješ. Plus, nikog ništa ne moraš da pitaš.
    P.S. Pošto su u pošti uvek gužve, ovo bi trebalo da znaš. Pisma su prioriteti. Znači, kad šalješ pismo, nema čekanja redova. Samo se spiči do šaltera.

• menijesamodosadno

Шчула за Ђолуба писмоношу?

• Banini

Zato što se to dešava rano ujutru ili kasno uveče...mislim na uzimanje pošte iz istih.

• Pišem Uz Vetar

Pa nisi videla zato što taj proces traje cirka 2 sekunde.
    Ali za svaki slučaj ubaci u sabuče odma' pored pošte :)
    Ja mislim da si propustila otvaranje sandučeta, tako da će ti pismo biti poslato sutra.

• Pišem Uz Vetar

Zato što se to dešava rano ujutru ili kasno uveče...mislim na uzimanje pošte iz istih.

Kako gde, kod mene je oko 11 ili oko 1, nisam siguran.

• N

Posto sam ja dete tehnologije

Nisi ti dete tehnologije, da si dete tehnologije otisla bi na sajt poste tamo sve pise :)
    Bez panike kad udjes u postu samo pitaj i neces da se zajebes

• Dub

Bolje da se blamiram pred ljudima koji me ne vide, nego pred ljudima u posti.

A jesi li ti ona medicinska sestra što je okačila 123 slike iz svog foto albuma? Još uvijek misiliš da te niko nije vidio?

• Ј

Lady Jovana
    Cula, ali za sve ove godine koliko zivim u svom gradu nisam videla da neko ubacuje pismo u to postansko sanduce, niti da ga neko otvara.

http://img33.imageshack.us/img33/1536/sam0408w.jpg

• Луди Чак

Hahaha, Jogurte gde ovo iskopa? :)

• Banini

Jogurte prava si Brankica decxko :-)))))))

• Ј

Lady Jovana
    @Јогурт
    Tvoja poenta je?! Pretrazio si ceo forum da bi nasao slike koje sam ja postavila pre par meseci.. Bravo za tebe... WOHOO!!

http://img33.imageshack.us/img33/1536/sam0408w.jpg

• Луди Чак

Hahaha, jebote cepam se od smeha, a ne znam ni zašto.

• Culle.haha

Hahaha, jebote cepam se od smeha

Na neki, teško dokučiv način, slika tako dobro pasuje uz svaki tekst. lol

• Луди Чак

Na neki, teško dokučiv način, slika tako dobro pasuje uz svaki tekst. lol

E to, baš to.

• Eclipse

transfer blama

• Др Јанковић

Има посебан шалтер за то, мислим да се зове ''Слање и пријем пошиљки'', тамо одеш па се распиташ. Ја кад сам слао за Аустрију, мени су наплатили не много више од 300 динара све укупно.

• L@ki

Много добро ....

• S

Samo odeš i predaš (im se). Zalepiće ti ono napred i uzeti ti pare. Čist račun, duga ljubav.