Предлог: Дефиниције у профилу

1. Мислим да би , када кликнемо на дефиниције у свом профилу требало да искочи цео списак наслова дефиниција. (нешто као у Архиви, ако не и исто). Или да макар буде опционо, још један линк који ће водити на овај списак.
    Разлоге нећу набрајати, вероватно они који имају преко 100 дефиниција знају за муку:)

2. Интересантан предлог, чак шта више јако практичан, мени барем тако делује.

3. Чекам да дође газда, од њега зависи, да ли је расположен.

4. Да ти ја кажем :) Сачекај другу половину августа... Иде нова верзија, сајта па тада би било најбоље усавршити њу, а не ову "стару" :) Мада све у свему звучи примамљиво...

5. јел ова тема стварно толико досадна:) ?

6. Ubi me radoznalost. za!

7. Dobra ideja :-)
    I ja sam za.

8. Ја исто апсолутно подржавам предлог...али мислим да је Љижанин у праву и да се са таквим конструктивним предлозима треба сачекати редизајн, па након тога донети евентуалне замерке и предлоге.

9. Ja sam za to da se predlaže, pa koji se predlog usvoji, neka ga kaizen ubači u onu verziju za avgust, a ne u ovu. Jado moj, kako će onda Vukajlija da fercera...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.