Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ма шта бре може? Какво затварње, јел си ти при себи? Због чега да нас затворе?
Што њих нису казнили и похапсили кад су скандирали УЧК?
Може све. Та говна одоздо су заштићена ко јебене панде. Директно крше Устав Србије, не поштују земљу у којој живе, у НП нико не смије да оде. Смију они све, мајке им се... ПИХ.
Бојим се да ово нема везе са Партизаном. Та говна само показују колико су недодирљива.
'KOSOVO NIKAD SRBIJA' je 'sportsko' navijanje, očito...
Што њих нису казнили и похапсили кад су скандирали УЧК?
Наравно да нема због чега! Рекао сам највише до 2 утакмице, јер какви су ови дисциплинци и остала бараберија, повећаће казну, а право кажеш нема због чега!
Дефинитивно, у овој години ће све урадити сви тимови, ја гарантујем, само да Партизан не освоји титулу, јер ако освојимо ове сезоне што је реално зато што имамо убедљиво најбољи тим у лиги, Звезда а највише они ће пропасти као спортско друштво, баш као и у кошарци или у ватерполу!
Зато кажем, мене ово ништа не чуди, још ће много тога против Партизана да буде ове године и у то сам сигуран, али верујем у Станоја и у играчки кадар. Дефинитивно са оваквом игром и празан стадион ником не може помоћи.
Biće svašta protiv nas ali hajka ionako traje već dve godine pa ope ciganke ništa nisu uzele. Niti će.
ovo je jako daleko od sportskih okvira,tuga!!
ovakvim ponashanjem dokazuje se nemoch FSS,sramota... =\
http://www.youtube.com/watch?v=WPpEz1qTNBY
Apsolutno primerena kazna. Red je da se stane na put nacionalistickoj bagri u Srbiji. Ta stoka od navijaca i nije za stadion.
НЕЋЕШ ТРОЛОВАТИ!!!
Ne trolujem, ovakvoj vrsti idiotizma mora da se stane na kraj. Navijaci NP su gradjani Srbije kao i svi ostali i ako je doslo do verske mrznje (poklici "Ubij Turcina" to svakako jesu), onda drzava mora da reaguje. Da je drzava kojim slucajem da vreme reagovala ne bi se desio Bris Taton.
А ти исти грађани Србије певају "Мрзим Београд" онда нешто "Београд у рушевинама" скандирају УЧК. Да не спомињем алијину заставу БИХ и неку са полумесецима за коју не знам шта значи. И да, то све они ураде први а ми им одговоримо на провокације...
Чуо сам да сте добили неке забране играња код куће због увреда уперених ка гостима?!
А шта, на Маракани ће можда да им аплаудирају?!
Видим да ће се ове сезоне сви мучити са Новопазарцима и њиховим жељама да буду испоштовани, иако они први никога не поштују.
Protiv sam takve vrste ispada, s bilo cije strane da dolaze, jer mislim da mogu da doprinesu destabilizaciji stanja u zemlji. Ali, za ovu konkretno situaciju, kazna je sasvim opravdana, i ne znam sto se bunite.
Објаснијо ти је Лупус горе. А сад, 'леба ти, немој троловати више! Иди у НП па доле са њима под руку, остави се ове теме..
Које је стабилно у 3 пичке материне. Баш је спокојно стање.
Буксно, попили смо казну због "Нож, жица, Србереница". То је био одговор на њихово скандирање УЧК, то је она Тачијева војска што је клала Србе по Косову за неупућене...
Tema je javna, i postupacu sa njom imajuci to u vidu.
kako su prošli u jsl bilo je očigledno da imaju politička leđa sve je ovo izrežirano samo je pitanje kakav će epilog dobiti
Ок, само немој да провоцираш и да причаш глупости.
Ако ти је драже страно иди и остани тамо!
Slažem se sa Towelie-em donekle, u pravu je kada kaže da takvim glupostima i nije mesto na stadionima, ali i ostali su u pravu da su oni prvi provocirali. Sem toga, koliko ja znam, niko nije rekao da će od sad to na ovaj način da se sankcioniše.
prestroga je kazna,preterano!
a i navijachi su to,ne mozhe se od njih ochekivati da pevaju lektiru...
ispada kao da su novopazarci bili fini,kravate,diploma fakulteta,uramljena na utakmici!
kad im se uzvratilo na provokaciju,op banovan nam stadion!
ako je takav sled okolnosti,jako me zanima da li che i ostali stadioni biti suspendovani?!
davati podrshku novopazarcima,na ovoj temi,nije bash prikladno(da ne kazhem grublje)...
sve u svemu,popasli smo suspenziju zbog shake kretena =\