Zna da centrira, odličan napred ali diskutabilan pozadi. Jebem li ga ja sam se radovao kad je otišao, posle sam se skenjao jer sam skontao da je Miljkon ostao. Samo nemoj Stevanovića i te njemu slične leba ti, Rukavina bi bio odlično pojačanje al teško je to izvodljivo kad znamo kako Đura frizura posluje.
E taj nije bio loš Džoni ja sam njega skroz zaboravio, naravno da sam mislio na Ivana Stevanovica povratnika iz Francuske.
Znam na koga si mislio i nadam se da ga nećemo vraćati.
A onaj mali Stevanović mi je baš bio dobar desni bek. Nemam pojma zašto su ga oterali u Spartak. Ako je već nerealno da dođe Rukavina, taj mali bi meni igrao sigurno. Čvrst, ne pametuje i koncentrisan. Uporan igrač. Možda nije baš ful u napadu, ali je solidan, a odličan je u odbrani.
kolko bre ovaj covek pada sve nize sa glupim forama. a kad budu dobili licencu bice "ja sam zasluzan, ljubite me u kurac" a oni ce se obradovati brao coki legendo. beda
edit :
Nije rok kraj nedelje. Reći ću vam kada rok istekne!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Тај Аксентијевић је Миљко бр.2
Ni meni se ne sviđa, mada moramo da nađemo desnog beka. Tu smo tanki baš.
Ja bi lično želeo Tonija Rukavinu al mrka kapa, možda Stevanović da se vrne...
Zna da centrira, odličan napred ali diskutabilan pozadi. Jebem li ga ja sam se radovao kad je otišao, posle sam se skenjao jer sam skontao da je Miljkon ostao. Samo nemoj Stevanovića i te njemu slične leba ti, Rukavina bi bio odlično pojačanje al teško je to izvodljivo kad znamo kako Đura frizura posluje.
Камо лепе среће да је само десни бек. Остаћемо танки на још 3, 4 позиције када лопови распродају све летос
Stevanović da, ali ne onaj što se vraćao nazad posle Francuske, nego onaj mali što je otišao u Spartak. Karatista mali. Meni je on odličan desni bek.
To bi bilo vrh, ali 100% sam siguran da nema ništa od toga.
Са 11 бодова пали смо на два,
али све то време веров'о сам ја
у титулу нову,двадесет и пету
и то ону сјајну узастопну шесту...
Играли смо срцем ту сезону тешку
многи су кажњавали сваку нашу грешку
смена је на клупи био потез добар
отиш'о је Вермез,дошо Раша Гробар...
Ближио се дерби два кола пре краја,
резултати предходни,корак до очаја,
ал са друге стране допир'о је глас,
'Титула је наша,Вучић је уз нас'...
Комшиница прети отимањем трона,
изазива нашег славног шампиона,
долази на ЈНА да победи лагано
као да се ми ту ништа не питамо...
Утакмица тврда ређају се шансе,
сви су тада видели-одличне нијансе,
90 минута борбе,крви,зноја,
а онда је ту лопту наместио Јоја...
Све очи упрте ка том младом дечку,
распали по лопти и задрма пречку,
лопта пада доле,закачи је Бајко
какво славље наста моја мила мајко...
Доле на терену ЦРНО БЕЛИ славе
цигани су погнули своје празне главе,
у пламену празна северна трибина
а верни југ пева ону '6 Година'...
Смедерево потом беше излет прави
дали смо два гола,Титула се слави,
а цигани јадни осташе без бода,
поново их разби Ужичка Слобода...
И сад једва чекам следећу сезону,
да се опет дивим нашем шампиону,
утакмицу сваку са трибине гледам,
да славимо заједно УЗАСТОПНИХ 7!!!
i tog rukavinu isterivasmo ko sad miljkovica
Rukavina je iz Partizana otišao kao odličan desni bek i kapiten Partizana u Borusiju iz Dortmunda i ne znam ko ga je isterivao, ja sam bio skenjan.
E taj nije bio loš Džoni ja sam njega skroz zaboravio, naravno da sam mislio na Ivana Stevanovica povratnika iz Francuske.
Znam na koga si mislio i nadam se da ga nećemo vraćati.
A onaj mali Stevanović mi je baš bio dobar desni bek. Nemam pojma zašto su ga oterali u Spartak. Ako je već nerealno da dođe Rukavina, taj mali bi meni igrao sigurno. Čvrst, ne pametuje i koncentrisan. Uporan igrač. Možda nije baš ful u napadu, ali je solidan, a odličan je u odbrani.
http://youtu.be/NKKrY5LhXcY
NEK ZAURLA SADA CRNO BELI KLAN!!!!!
http://www.mondo.rs/s291217/Sport/Fudbal/Predsednik_Reala-_Partizane_bravo.html
Veliki uz Velike.
Ma jok Skočimiše šta ti je. Mi smo samo mali Partizan po rečima navijača FK Fosil iz Praistorije.
Нек не прде они много, него нек дају неку кинту. :Д
Ил' купе рецимо Митровића... За 30 милиона. :Д
За те паре ја бих им послао и Миљкона и Шћепакадабру гратис. лоло
За те паре ја бих им послао и Миљкона и Шћепакадабру гратис. лоло
Da znas.. Ionako sam cuo da im fali redara za tekme u LS
Miljko redar?!? Pa on bi se pogubio, ne bi znao koju stranu stadiona treba da obezbeđuje...A i dodao bi pogrešnom igraču loptu dizvede aut....
FK Silovana komšinica u ozbiljnoj gabuli poslije onog našeg nokauta. A bili su u euforiji Lige šampiona.
Kacmo rasturači!
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/covic-nije-sramota-ako-zvezda-ne-dobije-licencu-129837.html
kolko bre ovaj covek pada sve nize sa glupim forama. a kad budu dobili licencu bice "ja sam zasluzan, ljubite me u kurac" a oni ce se obradovati brao coki legendo. beda
edit :