FK Partizan

1. EPS kao neprofitna organizacija koja se finansira iz državnog budžeta vam bio sponzor.

A gazpromnjeft je sta?

EDIT: I kakav bre tadic, taj pevao jednom pesmu u areni kad je nabijao popularnost pred izbore,a pred ovu sezonu je vas posetio i rekao da treba da uzmete titulu..

Bar brate ukljucite mozak, evo prozivajte nas za Ruzica. Em je neko mudo u SPS , em je mudo u Partizanu. Jebali vas statusi sa fejsbuk grupa i saopstenja vasih vodja..

2. Ne znam što se raspravljate sa navijačima uskoro zamrlog kluba.

UZALUD TRUD
    DŽABA VAM SVE!!!!!!!!!

3. Arle kači slike sa proslave lololo

4. Ja se generalno zajebavam, pa mi smiješno ovo busanje u prsa poslije osvojene titule u ligi koja je na nivou moldavske lige. Znači, poserem se na svaku titulu Partizana i Zvezde od '96 - '97, pa naovamo. Liga u kojoj su namještaljke očigledne - nije liga i nije fudbal.
    Navijati za ekipe koje izbacuju irci, kiprani i ostali kurci fudbala je smiješno.

5. Da ali mi bolju ligu nemamo kao što ni ta liga nema biljeg predstavnika od nas evo već 6 dina a biće i još.
    ne mogu sad Džoni s telefona sam, sutra ležu i slike, romulancima da crkne monitor.

6. I kakav bre tadic, taj pevao jednom pesmu u areni

A ispijanje šampanjca na JNA?

Gaspromnjeft je odsečak Gasproma. Gasprom je akcionarsko društvo. Federacija Rusija je vlasnik Gasproma 50.01% (većinski vlasnik), ali se Gasprom ne finansira iz državnog budžeta već puni taj budžet.

7. Znam, ali isto tako vidimo kako se provedemo u Evropi, gdje ne možete (a mi pogotovo) kupiti meč. Ako vas i dalje raduje, onda čestitam.
    Mada, ja mislim da vas najviše raduje ovaj Zvezdin finansijski kolaps (da se ne otvara diskusija kako je nastao, jer onda odosmo za golemo brdo), što vas ne pravi navijačima Partizana. E, tu je razlika između vas i nas. Mi smo pravi navijači, a vi se ni ujediniti ne možete.
    I još kompleksiiii... :)

8. a sta je poenta sponzorisanja zvezde od strane gasproma?
    Pogledajte zvezdu kako leprsavo igra,pa se preselite u rusiju i trosite nas gas. ili tako nesto?

Uostalom, i vi i mi znamo da je sponzorstvo EPSa sluzilo samo za pranje para u korist 2,3 pojedinca. Kamo lepe srece da je FK imao bar dinar od toga..
    Uostalom,zasto ce nama pomoc drzave kad smo u poslednje 3 godine uzeli preko 30 miliona od transfera , i djura je mrtav ladan uspeo da zabode 25 , a da pritom klub funkcionise normalno..?

9. Naravno da nas raduje titula. Vi ste jedini na svetu koji bi dupe dali već 6 godina da je osvojite, a protivniku je osporavate kada je osvoji i nazivate je smešnom. Znam kako se ne bi radovali da je uzmete. Ne postoje navijači koji su niži u porazu od navijača zvezde. Nigde u svetu toga nema. Jednom ćete je uzeti i naravno da ćete biti zadovoljni, je ne postoje navijači koji nisu srećni kada uzmu titulu bilo koje zemlje.

10. Brate, samo se seti kad su nas pre par godina prozivali sto u ukupne titule SD Partizan racunamo vaterpolo,a sad im to najvazniji uspeh u sezoni..

Da im nije stalo da je osvoje, ne bi se onako palili pred derbi. Nego sad ispade 11 razlike je, boleo nas je kurac pred kraj prvenstva!

11. Jeste, kad izgubimo - žalimo, naravno. Ja žalim sav fudbal. Vi, i kad dobijate, plačete kako nas finansiraju tamo neki. A lopov se najviše boji da će ga pokrasti i prevarant da će ga prevariti.

12. Haha sad se serete na titule a do pre dve nedelje ste molili Boga da su priče o prodaji titule istinite i da ćete tako konačno da je uzmete. Čak ste rekli kakva je da je pa makar i kupljena vi ćete da se radujete toj tituli. I sad odjednom ne vrede kurcu titule? Licemerni ste a vala i smešni cigonjeri.

13. Zato što nikada u istoriji vašeg jadnog SD niti jedan vaš klub nije mogao da funkcioniše ako mu neko ne da pare. Nikada ništa niste stvorili. Samo kuakte i žickate kao najveći jadnici, a onda dođe neko trpa u vas dve godine pare i tako ste nekada nešto i uzimali, a sada više ne može ni tako.

Jedino ko kuka, plače i prosi ste vi, mi vam se smejemo, jer ste cirkus a ne klub i to u svim sportovima. Sada kad opet vide da guraju pare u septičku jamu pustiće vas niz vodu, na đubrište gde to vaše indijansko, nesposobno sportsko društvo i zaslužuje da ode.

14. Upljuvaše se od priče kako je naša liga jadna i pičkin dim i sranje i govno a ne mogu ni to da osvoje.... :D

S vama nikad nije dosadno.

15. Nikada nisam unižavao niti jedan zvezdin uspeh u bilo kom sportu, niti govorio da ne pratim neki sport zato što je zvezda prva, niti da je nešto sranje kada je Partizan drugi, jer to nam je što nam je, samo vi ne možete da se pomirite sa time da smo vas unakazili poslednjih 10-15 godina na svim poljima i to najviše što su vas vodili ljudi koji razmišljaju baš kao prosečan navijač crvene zvezde, a ne neki koji znaju kako da vas sačuvaju od još jednog u nizu gašenja koje ste doživeli.

16. Džoni, opet kažem, nećemo ići za golemo brdo, jer, ko je šta napravio, a ko je kupio, to ide unedogled i svako ima svoju teoriju zavjere. Ja vjerujem u ovu Zvezdinu, ti u Partizanovu. Samo, ne znam što ih potežete kad već osvajate, to je baš čudno, hm....

Skočko - :)

17. KURVA UMIREEEEEEEEE
    KURVA GAAASI SEEEEEEEEE

18. Samo ti Šalabe transferišeš ovde i to za sve pare, ovo što sam napisao ste vi pisali i niko drugi a mene je blam pojeo dok sam čitao

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.