FK Partizan

1. Johnny Kurajber
    Sanšajn uvek okačiš nešto pogrešno. Prošli put radovce, sada ovo na severu kada smo vam svašta nacrtali pa i ovo, a najsmešnije je bilo kada smo vas slikali a svuda oko vas pederske zastave i HIV + LOLOLO

pogledaj samo kolicinu odusevljenja coveka koji pise o pederskim zastavama. pa ko je ovde bolestan?

2. ТИ СИ БУДАЛА. УЛАЗАК С ТОБОМ У БИЛО КАКВУ ПОЛЕМИКУ ЈЕ КАО ПАРАОЛИМПИЈАДА - И АКО ПОБИЈЕДИШ И ДАЉЕ СИ ИНВАЛИД.

da si jedna bezobrazna debilčina sa kojom me bole baš kurac da se prepirem

zbog toga što sam napisao da si debil

moram da dodam da si retardiran i da bi bilo bolje da si neka ciganštura pa da oni moraju sa tobom da se smaraju

ali moram da ponovim još jednom da si debil i da popušiš kurac.

I jebo te taj Đurić na avataru!

Za kraj bilo kakve rasprave sa tobom maloumniče jedan da ponovim sve!

3. Ko je od vas dvojice značkatraz a ko zabranjen?

ALO BREEEE!

4. i pokusaj da se ne nerviras previse

5. Nisam ti ja ono iz nervoze napisao, daleko bilo. Mislio sam da si normalan lik, probao sam da ti objasnim ljudski gde grešiš, a to je samo u tvrdoglavljenju, što se tiče mišljenja svako ima svoje, a ti si morao da mitinguješ i teoretišeš o glupostima tipa na kojim temama pišem, kakav je moj život kada sam i koliko na Vukajliji, šta radim, kakav sam autor i zato te sada smatram debilom. Samo debilčina poteže te argumente koje si ti potegao i zbog toga sada smatram da nisi gotivan lik, što sam do juče mislio, nego retard.

6. Arlovski gotivi Babovića. Ne čudi me. ARLE, DODAJ LOPTU NEKAD, MAJKETI!

7. I prebacite se u malo mirniji mod. Prećeraste.

8. Ja sam rekao sve šta sam imao. Ne zanime me više on uopšte.

9. ja sam uvek fin :)

10. http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Saha
    Provalite prvu recenicu....kako bi to jebeno bilo...

11. ako ne stigne, tu su skocimis, gazimudo i disident

Cemu pominjanje mog imena?

12. Ne seri da se zoves Gazimudo? Mora da su se keva i cale debelo zamerili kumu.

13. Чек бре тај горе линковани пише да игрс за нас ?

14. greska u pitanju...trenutno je slobodan igrac :)

15. Za sada nema naznaka da Babović dolazi kod nas. Dobro je. Ajde, propustite ga.

16. http://www.naslovi.net/2013-07-12/kurir/bomba-dzajic-dovodi-stefana-babovica-u-zvezdu/6354905
    Ahahahahahahahahshahah ako je ovo istina onda TITULA ,TITULA, SLAVIĆE SE TITULA možemo odmah da pevamo!

17. TO BRE!

Predvideo sam ja to. Babun jebe Džajinu ćerku. Koliko bi samo voleo da je ovo istina.

18. Džajić ga izuzetno ceni jer mu je jebo ćerku u čmooooor lololo

19. Predji Babovicu i sve ti je oprosteno!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.