FK Partizan

1. I nek mi neko objasni kako cigani sa dugom od 50 miliona evriċa kupuju i nisu blokirani , a naš kk sa dugom od 1,5 miliona jeste!?!

Nisu stigli svi dugovi na naplatu. Kada neko pusti menicu budemo blokirani. Sa nekima su stvoreni dogovori oko isplata na rate. Vama su svi pustili menice odjednom.

2. ćoki magija jebo te bog

3. stim sto zvezda duguje vecinu od tih 50 milki bankama, a njima se ne zuri verovatno idu neke bolesne kamate...

4. Prvo da kažem da mi predstavlja veliku čast to što su se oba srpska fudbalska velikana interesovala za mene u ovom prelaznom roku. Imao sam i drugih, finansijski isplativijih ponuda iz inostranstva, ali sam uz saglasnost mog kluba Olimpijakosa izabrao Humsku. Razlozi su jednostavni i logični – Partizan je najveći klub u Srbiji, godinama dominira i stalno igra evropska takmičenja. Gde ćete veći izazov od napada na Ligu šampiona i sedme titule u nizu?

imao si kurac. lepo kazes navijam za partizan zato sam i dosao. nprnavija za zvezdu i sad izmedju vecih para, crvene zvezde i partizana on bira partizan. malo nelogicno

5. Какав болестан его цигани имају. Па оће Бабуна и Тејга даузму само да излече ране за Стојкета и Клеа. Бабун нек дође,то је наше појачање,ал Тејго.... то не бих волео...

6. Koi crni Tejgo, pa njega smo i mi jedva placali , odakle njima kinta za Tejga kad bi morali da prodaju 6 igraca da bi njega imali u timu..
    A sto se Babuna tice, samo napred, ZAJEBITE NAS, UKRADITE NAM BABUNA, POKAZITE NAM DA POSTOJE IGRACI KOJI CE DA PREDJU U ZVEZDU A DA SU IGRALI U PARTIZANU!
    UBACITE GA U PRVIH 11 NA DERBIJU A I INACE I NEK POSTIGNE 5 GOLOVA ZA CELU SEZONU! MOLIM VAS ZAJEBITE NAS!

7. dolazak nekog igraca u zvezdu ili prodaja igraca zvezdi je kao guranje prsta u steker.
    duguje mi zvezda pare- PA NARAVNO DA TI DUGUJE, DUGUJE 50 MILIJONA FUDBALERU DECHKO!!

zvezda duguje- 1 500 000 rezultata lololo

8. Бабун изјавио да би заиграо за чергу , да му дају пара колко могу и да ће и те паре вратити ако не узму титулу... БАБУНЕ ОПРАШТАМО ТИ ТВОЈУ РУЖНУ БУДУЋНОСТ!!!

9. Fala kurcu, bolje i Šćepovići nego kojekakvi indijanci.

10. Danas u 3 popodne jebemo Širakoa!

11. JEBiiiiii Širakoaaaa !!!

12. Ivanov odbio da igra.
    Bravo Djuro i bravo Alberte usta vas jebem!

13. A treba pustiti decka, prerastao je ovu ligu previse...nije mu kasno da napravi vrlo dobru karijeru u jakoj ligi, toga su svi svesni, dok talentovane klince skoro pa da daju dzabe lika koji to uveliko zasluzio zalaganjem sada sputavaju..ne ide to tako ne ide...

14. Slažem se da ga treba pustiti, mož da napravi dobru karijeru, bolje bi mu bilo u Bazelu.

15. Treba mu jebati mater onu Bugarsku ako je stvarno odbio da igra. Pička. Imaš ugovor. Potpisao si ga. Onda igraš. Pizdurina.

16. Pa naravno da ga treba pustiti. Decko ima 6 meseci ugovora a koliko sam video za njega dobijamo 1,5-2M od Bazela. Ne znam sta tripuju Djura i Nadj,al ako on ne ode u Bazel pre nego sto odigra tekmu za nas, oticice za dzabe u januarskom..

17. nisam znao da ima i prenos.pogledacu tekmu.inace,najava k'o da se igra poslednje kolo pred ulazak u ls.
    treba tog ivanova pustiti,al kakve su to fore da odbija da igra?ima da igras.jesi potpisao ugovor?jesi.dovidjenja prijatno.da ti nije bilo kluba,kurac bi te neko trazio.

18. al kakve su to fore da odbija da igra?ima da igras.jesi potpisao ugovor?jesi.

Pa da,al oni su njemu jos zimus obecali da ce ga pustiti ako bude neka dobra ponuda za njega i klub. A ova je sasvim solidna ponuda, pogotovo ako se uzme u obzir da je decko stvarno igrao borbeno i trudio se svaki put kad je bio na terenu.
    Jeste da on i dalje ima ugovor sa nama, i da ce za ovo da dobije kaznu,al jebe se njemu za kaznu, jer u slucaju da odigra tekmu za nas u kvalifikacijama za LS nema nista od prelaska u Bazel.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.