FK Partizan

1. heheh Ješa stajling neprikosnoven

2. A Đura je inače osetljiv na to ako se neko loše obukao

3. Pa da, oni misle da je Vermez dobio otkaz zbog rezultata a u stvari je Đura popizdeo pa ne mož da se ljudi oblače kako oće kad Đura izričito nalaže da se prate modni trendovi.

4. A pazi znaš da ponekad on namerno nešto loše obuče, pa ako ga neko iskopira, on mu da otkaz jer nema svoje modno mišljenje i ne razume šta je u trendu.

5. Dušane, prvenstvo je potpuno regularno. Partizan vodi Đurić koji plaća kauciju prodajom Jojića, Zvezdu vodi Abolirani u tandemu sa čovekom koji je "izgradio" mnogo stanova na Kosovu, a predednik zajednice prvoligaša je dugo traženi, takođe pomilovani Zvezdan Terzić. Nema tu prostora sumnjama.

6. Mislim da je ovo svojevrsni omaž Danilu Grujiću i njemu sličnima hehe

E al iskreno, stvarno sam želeo da pošteno uzmemo titulu i da vam ejakuliramo po faci čistog obraza, al kad vidim kako ste svi naprasno zaboravili šta ste vi radili prethodnih šest-sedam godina, bude mi baš mio način na koji vam močamo po lobanjama. Jbg

7. Evo ga slobodan prevod:
    "Hteo sam posteno da pobedim, ali kad sam video da sam slabiji, nasao sam stotine racionalizacija zasto zapravo TREBA da varam i budem lopov i kurton, a racionalizujem ne samo do nivoa da nemam ruzno misljenje o sebi, vec sam na sebe cak i ponosan"

8. Još slobodniji prevod grobosa:

"Jeste da smo varali tolike godine, da smo igrali protiv 8-9 igrača na terenu, i da su timovi protiv nas igrali bez izmena, a da je jedan jedini neponovljivi Tole šes' godina bio odličan, a ove poč'o da krade, i da su timovi iz revolta zbog nepravde napuštali teren u sred meča, a mi slavili jeftine kupove k'o da su izvojevani na krv i nož, ko su oni mamu im jebem da osvoje titulu jedne godine, eeej i to još imaju Vučića koji je govno mamu mu jebem, al pomaže, pa Zvezda dobila 4-1, al nameštaju, mučni Partizan mune jedan u 45+ ili 90+ jer kurve ne puštaju, i još će da igraju Evropu, a desu pare koe pokro to nikom ništa, dok je Platiznan gospocki klub sa vernim navijačima ala Šomi Bastum, a Paća tako oklevetan kad im njihovi bivši treneri izjavljuju da je taj isti klub nameštao utakmice više nego Obilić za vreme Karkana. Ej a u tom timu je bio i Fadilj koji je bio jedan od najzapaženijih igrača protiv Fljamurtarija u tesnom porazu od istog".

9. ovi bolje znaju nasu istoriju od nas

10. Sreca pa nisam Dzoni da se raspravljam sa osnovcima po temi.

11. Prvi razred srednje, drugo polugodište! Gazi, pratim dosta, skoro kol'ko pratim Zvezdu pratim i Paću, i za razliku od nekih ne mrzim protivnika. A mnogo ide na kurac što vi "sveci" kenjate o poštenju. ŠKK?

P.S. Ako ne osvojite KLS, "obezvređeno takmičenje" kako volite da ga zovete i čije vezane trofeje pominjete svakih sat dva, vi ostadoste bez trofeja...tako da bolje dršte gaće nego što glumite poštenjačine.

Eo, na temi ste FK Partizan, daj Bože da znate s kime igrate sutra, za tekmu Sloboda - Zvezda znam da znate, i to je svakako "namešteno".

12. 1. Ne mrzim Zvezdu. Od nje mi se sere, zato i jesam grobar i svakim danom mi je sve draze zbog toga.
    2. KLS je "liga bez briga" al i kao takvu cemo da je osvojimo samo zato sto smo institucija za sve ostale klubove u Srbiji. I cak tako obezvredjeno, i dalje znaci da smo sampioni Srbije, zato ga sigurno necemo prepustiti. A ako ga osvojite, a nikad niste bili blizi, svaka cast, samo nek bude regularno, bez nekakvih pp aparata, drmanja koseva, pljuvanja nasih trenera i tako dalje.
    3. Ne glumimo mi postenjacine nego vi. Do juce ste trazili pravdu,a sad kad ste prvi je sve ok. Prvenstvo nam je namesteno, znate vi , znamo mi . Fora je sto ste toliko izmuceni ovih 6 godina u fudbalu da pravite od ove polusezone prvenstvo sveta,a i sami znate da ste mozda 2 tekme dobili jer ste bili bolji.
    4. Sutra igramo sa Vozdovcem
    5. Vi sutra igrate sa Slobodom u gostima. I ta utakmica nije namestena, ako je dobijete , dobili ste fudbalom. Ako ne dobijete, to je ono kako ste trebali vecinu tekmi da zavrsite ove polusezone.

I za kraj, pa vala ako najveci klub u srbiji, na balkanu, na svetu, u univerzumu, moze da bude bez titule u fubdalu 6 godina, i u kosarci 12 godina, moze valjda i mali Partizan jedne godine da ostane bez trofeja.. Ili je to cak i vama bajka pa ponavljas naglas ne bili postalo verovatnije u tvojoj glavi?

13. Šta će da osvoje fudbalom Gazimudo? Sudija će svirati za njih, a drugi protiv nas. Oni bi da se igra normalan fudbal ispali iz lige odavno.

14. http://www.zurnal.rs/2014/05/08/partizan-priziva-bjekovica-u-zavrsnici-trke-za-titulu/index.html
    Jos tada se igralo do "drugog dnevnika" nemojte jesti govna. Najsmesnija stvar koju cujem u oba tabora je "nase titule su ciste vi ste picke pa namestate".

15. Sudija će svirati za njih, a drugi protiv nas.

Баш ми вас жао е :(

16. Sudija Darko Bogdanović, koji je suspendovan na šest mečeva jer je dosudio nepostojeći penal Vojvodini protiv Partizana, biće arbitar na meču 28. kola JSL!

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=09&nav_id=846064

17. komšinice, izvinite što upadam
    došo sam samo da pitam jel može džoni dizađe

DA SE IGRAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO