U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ne tražim, pitam za detalje jer nisam informisan. sećam se da si plakao da ti se skine ban, izgledalo je prilično ozbiljno
Nemojte se svađati.
Boxere, nemoj pokušavati biti duhovit kroz loš spem koji generišeš. Uljudno napusti našu temu.
Odakle izlazite jbt
Izlaze iz mišije rupe. Karakteristično za glodare.
Ti izađi kroz vrata, dijametralno različito od tvog ulaska u sobu - kroz prozor. Budi civilizovan i poštuj kanone rasprave.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10300698_606506052780790_1941846916654217696_n.jpg
Pozivaju se svi podrepaši, murijaši, korpulentni čivijaši, čanko i dupelisci, režimske krpe, udbaši, kuriri i informeri, menadžerija i menažerija, budžetski korisnici, dodole, limene, fol(k) patri(j)oti, kučke željne trofeja, penaldžije, fasadno građanstvo, salonska reakcija, džiberi, šabani, boemi u dilemi, da čvrsto zgrabe svoju repliku trofeja iz Barija, pod mišku gurnu Politiku, izgovore žustro „Vođo naš“ (6x), zauzmu svoja mesta i pažljivo prate dalje instrukcije.
Kome je do fudbala neka ostane kod kuće. Ostali, marš u Hrvatsku ili u Kinu (kako vam volja).
U krdu malkice smrducka, ali je toplo. Biće neponovljiva koreografija i otvoreni autobus (plaćen iz budžeta). Možda opet bude i torte.
SVI NA MARAKANU!
Izvinjavamo se na latinici, tetkin CTRL se zapekao usled nedovoljnog korišćenja.Djoni jel te peče ova titula i to što će biti 55 iljada ljudi i nezaboravna koreografija?
Ni najmanje rasni. Nemoj puno torte da pojedeš da te ne zaboli stomak.
Necu ni da idem. Jebem ti savez po sredini picke zajedno sa skolom i kontrolnim iz matematike u petak i toletom koji je namerno ovo za cetvrtak stavio jebem ga retardirana sto u cetvrtak da ih jebem kreteni jedni!
Ovo je moralo izaci iz mene.
Inače, zadnje kolo je najverovatnije koncert Grupe JNA na stadionu. Biće vrh ponovo.
To će biti kamerni koncert lololo
Sigurno manje kamerni od vaše grand proslave.
Kamerni koncerti su koncerti koji su se izvodili u sobama pred nekoliko desetina ljudi u Italiji u 18. veku.
Nas ce biti 55.546 a vas ce da bude 3.232.
Ima nas više 1989.
Ajde sada malo odmori sa ove teme jer mnogo se bahato ponašate, s obzirom da ste uzeli titulu koja vam "ne znači ništa, jer nećete plaćene titule".
http://www.butasport.rs/2014/05/snezana-filipovic-pokusacemo-da-grupa.html
Nadam se da će organizovati ovo. Treba da se ode i da se pozdravi ekipa. Ipak nije igrala samo protiv drugih timova, nego znamo protiv čega sve, da se ne ponavljamo.
Inače, prošle godine je bilo ekstra na koncertu, ne znam ko je bio od vas. Nešto neviđeno do sada. Zezanje je bilo vrh, a biće i ove, jer znamo šta i kako su ovi udbaši osvojili.
http://youtu.be/6okeoiEwvGE
Hoće ići neko, da pičimo zajedno ako bude, da se sprdamo?
Не мрзе они Звезду Саншајн, искомплексирани су. Знаш, то је као кад родитељи имају двоје деце, једно је брилијантно а друго малко ретардирано, посвећују они више пажње том ретардираном да му ублаже бол, да прикрију те недостатке..али он капира колико је овај други генијалан и због тога га пиче комплекси.
Izgleda da mi je obrisan post pa ću da citiram (kao da sam znao da će se ovako nešto desiti):
VI STE ONAJ TIP LJUDI KOJI NE KUPUJE MEČKU DA BI UŽIVAO U VOŽNJI, NEGO SAMO DA KOMŠIJA CRKNE OD MUKE.
I JOŠ JE GORE ŠTO KOMŠIJU BOLI KURAC ZA VAŠU MEČKU I TO VAS POJEDE..
MISLIO SAM DA SU OVAKO OSTRAŠĆENO ZVEZDOMRAČKI GROBARI SAMO POJEDINAČNI SLUČAJEVI ALI UPOZNAVANJE SA LJUDIMA ME UVERILO U OBRNUTO!!!
I opet vam želim sve najbolje, jer volim da gledam Partizan u košarci, vrištao sam kad je poništen gol Bogunovića protiv Fenerbahčea. Jeo sam se što je Partizan izbačen od strane UEFE posle meča sa Zrninjskim (Ili Širokim,nebitno)..
Meni samo nije jasno zašto tolika mržnja prema zvezdi pa tek onda nakon 6 praznih mesta se voli Partizan ?