FK Partizan

1. Moraću sutra da pogledam kad budem na poslu jer sam ovo napravio u ponedeljak ujutru, a tad sam bio na šljaci. Podseti me sutra.

2. Ахахаха Џони дал стварно мислиш да иза овог твитер налога стоји навијачка група Делије Север, а не ликови попут Расног и Директора ? :д

3. ''Званичне Делије'' немају налог ни на Тњитеру, ни на Флејзбуксију.

Него, есте чули да ће се играти дерби у Бечу, да и дебели гастоси дају који динар за поплављене... Лепо од управа оба клуба.

ЕДИТ
    А замислите какав би то празник фудбала када би ФСС организовао на Маркани неку утакмицу типа Вечити против остатка Јелен Супер Лиге

4. Nema potrebe da se pravdate. Kako mene libo pedu šta vi pišete na vašoj temi braćo ustaška i veliki prijatelji svih Srba kojima je majka iz Čačka :)

5. Јебаћемо вас хуманитарно :)

Ужелео сам се мало пецкања, нећу више Џони, немој ме бановати лоло

6. Mada malo je i to što imate tviter nalog onako....šta znam....gej lolololo

7. JEsi to švrlj'o kad su te u'vatili panduri?

8. Rasni je huligan nivoa "ostajem posle casova da ispisem kredom po tabli CPBNJA CEKA TITULU", tako da je odgovor ne.

9. U pravu si. Ovo gore kao da je Vučić pisao.

Nego ne znam da l da jebemo Spartaka ili nas bole kite. Mada mogli bi da ih jebemo čisto da napravimo dobru atmosferu pred koncert.

10. Počelo, taman da ne moram onaj cirkus da gledam.

11. Koji neregularni uslovi. Ko se bolje snađe po barama.

12. Ja sam mislio da drkas gledajuci delije bez majica.

13. Nisam se zajebavao pre neki dan ono. Okačio si onu odvratno cigansku sliku, sada ovo. Žuti karton. Još jednu stvar da napišeš i bićeš prvi banovani po novom pravilu.

14. Daj link malo da bacim pogled posle, kad završe u Bg-u.

15. Evo, al užasan je snimak, a mrzi me bolji da jurim
    http://www.livescore.com/soccer/serbia/

16. Ma i ovamo gledam na užasnom, kakav fudbal, takav linak... :)

17. A da, holivudski murjaci hehe

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.