FK Partizan

1. Ćao ćao Zvezdana. Puno poszdrava i da zgaziš beton ligu, mada ako startuješ sa -6 bodova u kurcu si. Nećeš ni u prvih pet biti :)

2. kolko vas je snažno jebala zvezdana
    nema lige u koju nas mogu izbaciti
    da se to zaleći

uživajte u problemu velikog komšije
    nećete dugo
    komšijice

3. http://www.srbijasport.net/tak/1391/rez
    Dobra vest za njih je što su IMT i polet otišli u viši rang ali i dalje će imati veliki izazov u imenjaku iz malog mokrog luga!

4. Crvena Zvezda iz Malog Mokrog Luga - Crvena Zvezda. Koji će to meč da bude lololo

5. A zamisli kada ih fazon Lepušnica izuje u borbi za sredinu tabele. Biće šou lololo

Oni još ne shataju ozbiljno u kom su problemu. Pričaju o zadržavanju igrača i tako to, a i da ih prodaju svi zajedno ne vrede 7 miliona. Čak i ovi naslovi "Stiže Luković" i tako to i ljudi se lože, a ispod odmah vesti da idu u beton ligu i da nemaju struje. Koje je tamo ludilo, al' izgleda najzad đavo došao po svoje.

6. Direktore aj jednu za smirenje u redu je. Beton liga, beton liga, pa šta....nije to strašno
    ljolj

7. ajde odaberite koja vam je aktuelna priča
    bar na 5,6 dana

verzija 1 - kalimero pravednik:
    Vučić, državni projekat, zavera protiv paće. sve pare zvezdi, otimate, mi igramo, vi kradete, nepravda, istupamo iz liga, napuštamo teren, mi smo opozicija

ili
    priča 2 - vazda gazda
    pukli ste, sirotinjo, gašenje, nema kinte cigani, skupljajte bakar, katanac, paća uspešan poslovni gigant...

u čemu ste danas? pričajte? palite nas

8. Мени је тешко да поверујем у то. Наћи ће се нека муљажа и опет ће живети на апаратима. Мада, исто то сам мислио и за ЛШ кад оно ипак неће заиграти...

9. Diskretni evo ti neke ideje za pesme za sledeću sezonu
    "Palilulac palilulac nabićemo na kurac" xexe

10. ljolj

ovo vam ostalo od fljamurtatija?

11. Fora je sto sada NE MOGU da nadju pare. Vucela rek'o pare idu bolesnoj deci. Nema ih u Evropi, dakle ne mogu da izmisle opravdanje koje bi pilo vodu i kod najmaloumnijih glasaca SNS-a. Banke vise tesko da mogu da im daju kad su prezaduzeni, a imovine nemaju. KURVA UMIRE, KURVA GASI SE!!!

12. Gleda neko ovo protiv Malmea?

13. Ostojić i Stanković. Udarni tandem za naš siguran poraz... Nećemo mi s njima ni korak u Evropu a i u JSL ima da bude čupavo.

14. Video sam u komentarima da je od 90 objavljenih komentara 140 protest protiv Ostojica. Srecom, utakmicu nisam gledao.

15. Žajk što si u Arsenalovoj trenerci a kao "Partizan iznad svih?" Jel imaš krizu identiteta ili šta?

16. Nisam gledao utakmicu, ali se nadam da teškim userom od žreba možemo do Lige Evrope. Što se tiče LŠ, ako bi nas i usrao žreb da prođemo ono treće kolo, dolazi četvrto, gde bilo koji povlašćeni tim nema šanse da prođemo.

17. Žajk što si u Arsenalovoj trenerci a kao "Partizan iznad svih?" Jel imaš krizu identiteta ili šta?

Partizan se voli, a za druge se navija.

18. TO ŽAJČE MAĐIJO! ŠUKNI MU KAD SE SAM NUDI!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.