Vidim da vas zanima pa samo da vam odgovorim i napuštam temu: Zvezda nije registrovala još ni jednog igrača. Igrači su potpisali ugovore ali nemaju dozvolu za igranje dok se ne registruju. Te dve stvari nisu iste.
Sledi još jedno mučenje od sezone....kako bi voleo da prođemo makar do Lige Evrope, čisto da ubijemo tu monotoniju naše "lige" i igramo sa bilo kim, nebitno potpuno što nikoga nećemo pobediti. Samo da igramo nešto iole zanimljivo.
Ove sezone startuje najslabije srpsko prvenstvo u istoriji fudbala na ovim prostorima. Koliko je očigledno dovesti Terzića na čelo Rome kako bi ih što više srozao da budu jeftini kad odu na doboš. Nama sa druge strane ako uzmu stadion, i napakuju neke dugove, nema spasa jednostavno. Njih možda neko i kupi, sjebe se na foru publika, evro trofej, kurac palac, ali mi smo ga ugasili.
Osećam strašnu mučninu u želudcu kad vidim naš dres bez sponzora... Pa stavite mlekaru neku sa Peštera ako nema ništa drugo, nek daju makar 10 evra. Bruka, velika bruka, zlo i naopako.
Ma sta ce nam prenos, izvesce drugu postavu da "sakrije igru" od Bugara. Kao da Bugari ne mogu da nadju snimke sa pripremnih utakmica, nikad lakse nije bilo pratiti konkurenciju nego danas.
Vidim da vas zanima pa samo da vam odgovorim i napuštam temu: Zvezda nije registrovala još ni jednog igrača. Igrači su potpisali ugovore ali nemaju dozvolu za igranje dok se ne registruju. Te dve stvari nisu iste.
Hahahahahaha :D
Misliš da će nas potpuno sjebati vremenski uslovi, vetrovi, visoka trava i teške noge?
:)
http://www.telegraf.rs/sport/1161358-sevale-varnice-terzic-se-sukobio-sa-igracima-lalatovic-ih-smirivao/komentari/svi
Dobio odgovor o musavcima... :-)
Опуштено, довешће нам цео ОФК-а, само ће капитен да остане исти.
Sledi još jedno mučenje od sezone....kako bi voleo da prođemo makar do Lige Evrope, čisto da ubijemo tu monotoniju naše "lige" i igramo sa bilo kim, nebitno potpuno što nikoga nećemo pobediti. Samo da igramo nešto iole zanimljivo.
:)
http://mondo.rs/a711985/Sport/Fudbal/Crno-bele-muke-na-putu-ka-Farskim-Ostrvima.html
Već je počelo
I još nešto mi nije jasno: zašto treniraju u Kući cveća/fudbala a ne u Zemunelu?
Ljudi ja sam samo doso da kazem jednu stvar
MI SMO U KURCU
Ove sezone startuje najslabije srpsko prvenstvo u istoriji fudbala na ovim prostorima. Koliko je očigledno dovesti Terzića na čelo Rome kako bi ih što više srozao da budu jeftini kad odu na doboš. Nama sa druge strane ako uzmu stadion, i napakuju neke dugove, nema spasa jednostavno. Njih možda neko i kupi, sjebe se na foru publika, evro trofej, kurac palac, ali mi smo ga ugasili.
Osećam strašnu mučninu u želudcu kad vidim naš dres bez sponzora... Pa stavite mlekaru neku sa Peštera ako nema ništa drugo, nek daju makar 10 evra. Bruka, velika bruka, zlo i naopako.
http://www.mozzartsport.com/vesti/terzic-ko-nece-da-dolazi-s-osmehom-na-zvezdine-treninge-neka-ide-tamo-ge-mu-je-bolje/81079
Dok je ovog Terze u čergi ima na derbije s osmeh da idemo...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=21&nav_id=879397
Koje nepoštovanje prema protivniku. Koji nedostatak fer pleja ej. Ovaj marketing mora da ide, u pravu je Gazimudo bio.
Ma ljudi, ko ga jebe, šta bude, biće.
Nema TV prenosa za sutra. Barem za sada. A što se tiče Terzića i njegovih osmeha, vidim novog Lukića u Zvezdi što me izuzetno raduje.
Mada ovaj put smo na putu da budemo na istom nivou kao i oni, što me ne raduje.
Nas marketing je napravio fejl jer je predstavio dresove za novu sezonu dan nakon prve zvanicne utakmice. lol
Ne mogu samo da se setim ko je mene i Gmuda ovde ubeđivao kako ove dve kurvetine rade dobro svoj posao, pa LOL bre. Koja sramota za klub.
Jebem mu mater, pa kad nam je teško dve kurve iz uprave izbaciti, kako ćemo predsednika lopova oterati?
A ko da ih otera ovi što su ih postavili?! Mi navijači se ništa ne pitamo a uprava ih je dovela zašto bi ih oterala?
Nema prenos na RTS-u igleda.
Ma sta ce nam prenos, izvesce drugu postavu da "sakrije igru" od Bugara. Kao da Bugari ne mogu da nadju snimke sa pripremnih utakmica, nikad lakse nije bilo pratiti konkurenciju nego danas.