FK Partizan

1. Јебени Нефчи, шта је ово све репризе.

2. VRAĆA SE NEFČIJA DA NAJZAD DOBIJE ZASLUŽENU KARU.

JEBAĆE IH BRAŠA I GRBA!

3. Ne znam zašto al mene to ime Nefči asocira na neku brnzinsku pumpu. lolo
    SVEJEDNO BIĆE JEBANI!!!

4. E ove ako ne prodjemo nek ugase klub, svega mi.

SKUNTELAR IMA PRILIKU DA POSTIGNE HETRIK I DA POKAZE SVETU DA ON UME NESTO!

5. Jes kurac pametno reko konj glupi

6. "Smeta mi to što se svi bave onim što se dogodilo, a ne ulaze u suštinu problema. Nisam ni prvi, ni poslednji kome se to dogodilo i ko može uopšte da garantuje šta bi se dogodilo da smo ostali '11 na 11'

Konjina obična

7. "Svi su nervozni, a za to ne mogu ja da budem kriv. Problem je u tome što je ta moja glupost bila toliko očigledna. Posle ovolike buke koja se digla oko mog crvenog kartona, mogu samo da kažem da se samo za dobrim konjem prašina diže".

Mada zna da je konj što je za pohvalu

8. Lik je ladno reko "Ko garantuje da bismo prosli da smo ostali 11 na 11, ionako smo primili dva gola dok sam bio u igri"

PA CUTI MAZGO GLUPA

9. Zaboravio je da kaze da je jedan od ta dva sam dao. U tom smislu je u pravu, ko zna koliko je jos mogao dati.

10. Ljudi OVO nam ladno pisa po fudbalu
    http://prntscr.com/4axby5
    Jednim okom vodi tekmu, drugim gleda gde je sandra partizan

11. SUAREZ-ZIDAN-TRAJKOVIĆ
    NIJE SLUČAJNO!

12. Јебежга, ноко од вас није видео поенту у наслову, а све вам човек рек'о. Није он крив што је во, а још мање је крив што је у партизану. позз

13. Kaže mi brat (a nije da mu se može verovati, jel mi brat jelte :) ) da je Marinković bio najbolji u generaciji kad su igrali kao kadeti - omladinci, bio je iskren, "jebao nas je k'o konje", kako kaže.

E sad, moguće da je postao panj, al tad je bio među najboljim igračima u Srbiji. Tako bar on kaže.

14. Pa jbt znamo ko je Marinkovic. BIo dobar decko tamo negde 2008me

15. Jeste bio talenat. Sećam se. Ali bilo ih je dvojica. Braća. Je l' ovo taj talenat, lesu li obojica bili talenti, je l' jedan bio talenat, a drugi panj, je l' su sada obojica panjevi, koji je ovo, dobar ili loš?

Suviše pitanja :)

16. inace,trajkovic je teska ljombercina,tako da se takve stvari od njega i ocekuju.siljio je pisu i na one jadnike sa farskih ostrva.sa ledja vuglom u vuglu.lebe te jebo...pa to ni kouto i mihajlovic sa sve zajedno simeoneom nisu radili.

17. Ал сад немамо стаменог дефанзивца. Колко је Трајко имао, око 2 метра?

18. Ovo je losiji brat, koji zapravo nikad nije ni dobio sansu, Nebojsa je bio kidalica, ovaj je meeeh. Onako. Prosek.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.