Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ovi nasi ne kapiraju da kad imaju prodor sa strane na stativu, da ne treba da je nabiju u sredinu sesnaesterca, nego da dignu glavu, jer je onaj glavonja svaki put izasao bar metar, nema sanse da skine udarac punom u prvi
Mene frapira da nemaju nikakav pregled igre. Igrač utrčava desno, on se okreće levo i sudara se sa pet njihovih.
Jako nam je loša ekipa, pritom su pijandure i nisu profesionalci.
jel uigravaju oni neke akcije na treningu zivo me zanima
UKRALA AKO JE !
Upravo to, pri onoj akciji na kraju poluvremena, idu tri na tri, i umjesto da se salje za grbica koji gazi ka desnoj, cini mi se lazovic prijemom okrece na lijevu
SASHA
S
A
S
H
A
"Vojislav Stanković se mnogo bolje snalazi pred svojim nego pred protivničkim golom"
lololo
Ovaj rezultat je bio i sa Ludogorecom u BGu.
Mene zabrinjavaju one akcije pri slobodnim udarcima. Tipa slobodnjak na 35 metara, dvojica pored lopte, jedan kao pretrčava preko lopte nešto a drugi šalje loptu u šesnaest. Šta će taj drugi igrač tu, koga zavarava on na 35 metara? Bolje da i on ide u 16.
Mene zabrinjava što je otišlo dosta ljudi na utakmicu.
То је изледа неки тренд данас, за викенд ови из Манчестера исто тако сваки прекид изводили.
Daj da se organizuje neka aukcija, da uvaljamo ove panjeve po bilo kojoj ceni. Igrace i za 500€ mesecno samo da nije kod nas
UDAVAM GABORE, UDAVAM GABORE
ооооооооооо
PA UTERAJTE JE U GOL
Majko mila kakvi cirkuzanti.
Као дауновце да гледам.
Линијски нема заставицу? дебил
Ovo nema nigde hahahah
Bože šta mi promašujemo
pa ovo je smesno, nepravda bi bila da igramo LE
Šou večeras u Hramu fudbala. Daj Sašoa da objasni neke stvari, valjda ima snage za 30 minuta.