Penzioner
Човече чим дођоше напредњаци у управу државна фирма спонзор...Јебо те дал ови мисле да смо толко глупи и да нам се мозак ресетује на свака 24 сата... Колко је ово провидно.
Kako to mislis prodali?
Pa nisu oni "nasi" pa da su promenili stranu za milionce.
Kao govnari su dosli, kao govnari ce i otici.
A ovo je samo mazanje ociju za dobijanje kog glasa i od grobarije
U fudbalu možda uzmemo titulu samo jer su i musavci katastrofa. A ako se ozbiljno ne pojačamo na leto - a teško bez para onda džaba i ta titula kad će razne žnj ekipe da nas guze. Samo se blamiramo..,
Koga boli kurac. Evropa je davno otpisana za ove krajeve. Treba puniti titule koliko god može, da što pre prestignemo Aškalije i odmaknemo koliko možemo. Kada dodju neka bolja vremena to će imati velikog značaja.
Jer ma koliko se pojačali u Evropi ne možemo daleko dogurati zbog slabog tempa u ligi. Jako mudo i da tipa stignemo do 1/2 finala Lige šampiona, kad se računaju samo trofeji.
Koga boli kurac. Evropa je davno otpisana za ove krajeve. Treba puniti titule koliko god može, da što pre prestignemo Aškalije i odmaknemo koliko možemo. Kada dodju neka bolja vremena to će imati velikog značaja.
Mojne kompleksaški ovako brt.
Inače nema cimanja, pustiće vam Vučko pare. Opet. Šta se cimate.
Jebem ja i njih i njiove pare.
Човече чим дођоше напредњаци у управу државна фирма спонзор...Јебо те дал ови мисле да смо толко глупи и да нам се мозак ресетује на свака 24 сата... Колко је ово провидно.
misle.
i ne moze im niko nista.
lol kakva pacovcina ovaj vucic. nzm zasto se ovi iz telekoma rasipaju parama lol. eej ceo milion jebote, plivamo u novcu
eps je dao 800 ljada u 12 mesecnih rata.
ja ne bih potpisao taj ugovor. serem im se u milion. jeftino se prodali
Kako to mislis prodali?
Pa nisu oni "nasi" pa da su promenili stranu za milionce.
Kao govnari su dosli, kao govnari ce i otici.
A ovo je samo mazanje ociju za dobijanje kog glasa i od grobarije
pa pljuvasmo ta govna a sad ugovor sa njima, na to sam mislio. da su neke pare pa da razumes
Pa mi koji ih pljujemo nismo nista potpisali.
Koliko se sećam ovaj je obećao 6 miliona investicija u Partizan do kraja marta.
Pa doneo je 8 sta seres.
prodao skuletu za 4 i uzo kredit od 4.
TO JE PRAVI PRECEDNIK! I VISE NEGO STO OBECA OSTVARI
Obećao... I ja bih mogao da obećam deset milioma KREDITA.... Banda.
Kad prodaš igrača to nije investicija nego transfer. Sve u svemu znam da neće biti para, ali makar da ne zaboravimo šta je rečeno.
U fudbalu možda uzmemo titulu samo jer su i musavci katastrofa. A ako se ozbiljno ne pojačamo na leto - a teško bez para onda džaba i ta titula kad će razne žnj ekipe da nas guze. Samo se blamiramo..,
Jer ma koliko se pojačali u Evropi ne možemo daleko dogurati zbog slabog tempa u ligi. Jako mudo i da tipa stignemo do 1/2 finala Lige šampiona, kad se računaju samo trofeji.
Mojne kompleksaški ovako brt.
Inače nema cimanja, pustiće vam Vučko pare. Opet. Šta se cimate.
hahahahahahha
Meni je prva želja da prođemo Čuku danas pa ćemo videti dalje... :-)
http://www.profreetv.com/?content=watch&tvid=256
opa, vec gubimo
Sto ne brani Lukac, nego ovaj amater?