FK Partizan

1. jel ima neko neki link?

2. 2-0 Saponjic. KAKAV SAM TELETEKST POSTAO LOLOLO

3. lucani ne mogu da iznesu loptu preko pola, zivkovic izlazi 2x ispred golmana a golman brani 2 stopostotne i dere se "brate ovaj je luud"

4. Lučani su ubedljivo najgora ekipa u ligi. Ubedljivo. Neverovatno je kako su uspeli da sakupe 29 bodova.

5. dobru fucu igramo, visoki persing, u zavrsnici naravno muljanje, al i ovi lucani su prelosi

6. najgori tim verovatno u univerzumu... čak i sašaa marković edluje kao fudbaler koji igra za platu pored njih

7. a ti si gledao mladost lucani mnogo puta ove godine pa to pricas? sto odmah kad igramo dobro znaci da je protivnik los?

po meni najbolje poluvreme partizana ove godine. svi igraju, cak i ninkovic. pored 2 gola 2 precke, 2 skinuo golman. ja zadovoljan

8. pa brate prelosi su na ovoj tekmi. Ne umeju loptu da prime, 3 pasa nsu sastavili, niti imaju tehniku niti imaju brzinu a uz to igraju bunker.

Nasi igraju do jaja, stisli smo ih lepo,i mogli smo bar jos 2 da damo..

9. Protivnik je najgori u ligi. Gledao sam ga dovoljno puta da mogu to da kažem.

10. e zbog ovoga mi je drago sto je celavi otisao. jebo ga kojic u dupe. zivkovic i saponjic dali koliko 7 komada na 3 utakmice? ko zvezda u jesenjem delu lol

11. Imam proverenu informaciju da je Bushido iz Lucana, gleda covek svaku utakmicu kod kuce, a ide i na bliza gostovanja. Zato je tako pristrasan, bolesno je ambiciozan i on bi da Lucani igraju Ligu Sampiona, pa kad ne mogu, on ih nipodastava.

12. Je l moze link pobratimi?

Hvala!

13. Koji link, odavno zavrseno.

14. Jebo me pas, ja na pogresnoj temi, treba mi za kosarku :D

15. све је то лепо, ал' јагодинци изгубише од пазара 1:3, па како су их пустили ако су пре тога пазарци добили звезду. не кажем да не намештају, јасно је и код звезде и партизана (да не једеш говна у старту, звезда више штелује ове сезоне), али баш у овој мери - много је. то да војводина сарађује са звездом мртвом је измишљотина, или је скоро почело. није било до скоро то тврдим. јагодина да, и офк, разуме се. с тим што офка дели бодове због звезде, а јагодина не верујем да их дели другима, једноставно повуче ручну кад звезда долази.

јебига, ко вам је крив што нисте чували хајдук из куле, смедерево и остале.

16. о да војводина сарађује са звездом мртвом је измишљотина, или је скоро почело.

dal si realan?

17. добро немој да се хваташ за једну реченицу, одговори на пост, нисам ту да се препиремо о томе ко више намешта, јебе ми се. ако јагодина игра за звезду и са осталима, зашто нису запели против пазара него се знало да пазарци добијају тамо бар пет дана унапред?
    нека, искључујем се, колико год и покушамо да будемо објективни - неће ићи.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.