pa ako ove ne dobijemo,ne treba ni da igramo u evropi!!
posle 2 utakmice sa genkom,gde smo bili bolji,nazire se da che tim biti odlichan,samo mu je potrebno vreme uigravanja,za sada deluju skroz super,sa to malo vremena i utakmica koje smo odigrali.
ima previshe nesmotrenih poteza,neproprachenih nastavaka akcija,za sve to se ne mozhe toliko kriviti ni tim,ni stanoje,koliko je u pitanju,gore navedena,neuigranost!
sve u svemu,optimista sam,po onome shto sam video =]
Pa dobro Šamrok stvarno nema šta da traži protiv nas, osim punu mrežu golova. Nije loše. Imaćemo celu polusezonu Evropu šo je uvek dobro, mada voleo bih da se malo cepamo za to drugo mesto u grupi, što će opet zavisiti od grupe.
Biće evropskog fudbala u Humskoj i ove godine a to je najbitnije.
Шамрок звучи као неки батица из Господара Прстенова. Типа неки Орк или тако нешто. Можда чак и Балрогов неки рођак. Било како било, срећно Гробари, па да и ми одеремо Рен!
Не потцењујте Шамрок! Они су за разлику од Рила професионалци и лига им је доста јача. Наравно очекујем и ја лаганезе пролазак али никако пешес - нула.
Не потцењујте Шамрок! Они су за разлику од Рила професионалци и лига им је доста јача. Наравно очекујем и ја лаганезе пролазак али никако пешес - нула.
Neće biti neko gaženje u pravu ja Lupus. Posebno ne tamo, mada smo kvalitetniji dosta od njih tako da očekujem pobede u obe utakmice, a dobro je što smo dobili ovakvog protivnika, da se doadtno uigramo jer jednostavno zadnja linija nije uigrana.
Верујем у ову екипу, више него у ону из прошле сезоне. Види се помак у игри, битно је да пружамо овакву игру, када гледам како надигравамо противнике топло ми је око срца. Гледао сам против Генка негде 3 до 4 пута целу утакмицу и потпуно ми се свиђа овакав стил игре, Станојевић ме све више и више одушевљава.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Šemrok, sitna boranija čak i za Babovića, imali ste sreće, kako god, srećno vam bilo.
Ove bi trebalo lagano da dobijemo. A mislim da ima Boga. Ove će da napunimo, čisto da naprave ciganima kontra teg za onu sedmicu ...
pa ako ove ne dobijemo,ne treba ni da igramo u evropi!!
posle 2 utakmice sa genkom,gde smo bili bolji,nazire se da che tim biti odlichan,samo mu je potrebno vreme uigravanja,za sada deluju skroz super,sa to malo vremena i utakmica koje smo odigrali.
ima previshe nesmotrenih poteza,neproprachenih nastavaka akcija,za sve to se ne mozhe toliko kriviti ni tim,ni stanoje,koliko je u pitanju,gore navedena,neuigranost!
sve u svemu,optimista sam,po onome shto sam video =]
Pa dobro Šamrok stvarno nema šta da traži protiv nas, osim punu mrežu golova. Nije loše. Imaćemo celu polusezonu Evropu šo je uvek dobro, mada voleo bih da se malo cepamo za to drugo mesto u grupi, što će opet zavisiti od grupe.
Biće evropskog fudbala u Humskoj i ove godine a to je najbitnije.
Ja verujem da bi mi ove godine mogli i dalje od grupne faze..
http://www.youtube.com/watch?v=f-ZgJIxG0AY
Sanja da je prva bila ,
Sanja kako Klea ima ,
Sanja u 1000 boja ,
Sanja kurva Ligu Šampiona..
http://www.youtube.com/watch?v=3SO0PAQr7Qw&feature=youtu.be
Evo šta kaže Dijara..
Шамрок звучи као неки батица из Господара Прстенова. Типа неки Орк или тако нешто. Можда чак и Балрогов неки рођак. Било како било, срећно Гробари, па да и ми одеремо Рен!
Predvidjam 0 3 za partizan
Malo je kume , malo je.
Ladno obaramo rekord koji smo postavili protiv Rila !
Ne znam kakvi su ovi, al imao sam viziju. ;)
Valjda ce biti jos golova.
Ja se nadam da ćemo oprati ovu boraniju , mnogo smo bolji , osim ako nas ponovo ne odjebu sudije. Sa ovim timom možemo i dalje od grupne faze..
Једва чекам да се Дијара врати. Је л' ћемо да пунимо Пазар? :)
Ma kakav crni Pazar nepravda je što su i ušli u prvu ligu , jedino je dobro što će biti puno navijača. Inače oni su na nivou Čukaričkog..
Trenutno u nozi ima metalnu šipku dugačku 30 cm tako da ćeš se načekati..Do tada ćemo morati da se zadovoljimo Šćepovićem..
Богами, вараш се. Код нас неће бити проблема, али у Новом Пазару врло зајебано!
И ако су они ушли, треба и Ниш да уђе, а Кула да испадне.
Neće biti neko gaženje u pravu ja Lupus. Posebno ne tamo, mada smo kvalitetniji dosta od njih tako da očekujem pobede u obe utakmice, a dobro je što smo dobili ovakvog protivnika, da se doadtno uigramo jer jednostavno zadnja linija nije uigrana.
Верујем у ову екипу, више него у ону из прошле сезоне. Види се помак у игри, битно је да пружамо овакву игру, када гледам како надигравамо противнике топло ми је око срца. Гледао сам против Генка негде 3 до 4 пута целу утакмицу и потпуно ми се свиђа овакав стил игре, Станојевић ме све више и више одушевљава.
Немам ништа против Шћепе, али Јованчић је стена!