Kućo jeste li imali igrača više i mašali penal, pa primili još jedan?
Jeste li vikali pola mađor pola ustaša, pa posle vređali čoveka što nije grobar?
LOL
Uništili smo totalno samopouzdanje Čukaričkom. Biće srećni ako uzmu bod u naredna tri kola, tu leži vaša prilika za treće mesto i kvalifikacije za LE dogodine. Nema na čemu.
cigani oce da naprave 44 boda prednosti, i onda se to prepolovi i bude 22, i onda u 7 kola plejofa izgube svih 7 puta osvoje titulu i udju u anale vodji
cigani oce da naprave 44 boda prednosti, i onda se to prepolovi i bude 22, i onda u 7 kola plejofa izgube svih 7 puta osvoje titulu i udju u anale vodji
Ovaj scenario je ostvariv jedino ako vi ne uđete u plej of. Ako uđete eto nama makar jedne sigurne pobede.
xD
AHAHAHAHA
КУЋО ЕСТЕ МИ У ПЛЕЈ АУТУ ?
Sa igračem manje vam metnuše.
KUĆO ESTE MI ŠESTI
kaka smo avangarda, nismo izgubli samo od onih sa kojima nismo igrali
http://a1.ec-images.myspacecdn.com/images01/76/f5c027deb614f9ffefd4d505693f5af8/l.jpg
Jepi voshana
мора неки фонд да се оснује да прикупљамо новце за намештање мечева да не испадну, нмг да замислим да их не усеравамо више у дербију
Jepi
ФЕРЕНЦВАРОШ ДО ФИНАЛА ЛИГЕ ШАМПИОНА!!12
Kućo jeste li imali igrača više i mašali penal, pa primili još jedan?
Jeste li vikali pola mađor pola ustaša, pa posle vređali čoveka što nije grobar?
LOL
Uništili smo totalno samopouzdanje Čukaričkom. Biće srećni ako uzmu bod u naredna tri kola, tu leži vaša prilika za treće mesto i kvalifikacije za LE dogodine. Nema na čemu.
Generalno meni gore što je ovosezonski Čukarički ispred nas pa nek to bila i 3 boda, nego što Zvezda ode na trocifrenu razliku jebenu.
mislim da sam skapirao sta se ovde desava.
ДУПЛИ ЏЕК МЕСТО КЕРОЗИНА
И ЗА ТРЕН ЛЕТИМ ДО ВИСИНА
Ovaj scenario je ostvariv jedino ako vi ne uđete u plej of. Ako uđete eto nama makar jedne sigurne pobede.
sad cu da javim prasuri da ne udjemo u plej of samo da bi vas zajebali
LOL, pa ne bi bio prvi put da bežite. A isto je skandirano prasuri i onomad, samo starijem.
#pobeg'o_si_svinjo_debela
polu madjar polu ustasa jebo turcina.