Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ni internet nije za kurac
http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/malteski-klub-odgovorio-grobaru-usred-meca-sa-zvezdom-izvinite-a-sto-da-zakljucamo/02kkzfz
Grobari skechuju
Na kom kanalu je prenos zagrepčani?
Колко неатрактиван противник, непознати Пољак са именом Заглебие, асоцирају на глиб, човека који се заглибио у блату.
Sad sam upalio videh neki iz zaglebija dobio crveni. Kako igramo? Je l vredi gledati?
Promašili ste Boga oca
kolko ste prebedni
kolko ste prebedni
+1
Svi registrovani fudbaleri koji imaju mesečnu platu veću od 350 evra bi mi centrirali od 00 do 24 dok ne nauče da centriraju što iz mesta što iz punog trka. 8 od 10 pokušaja
Jbt jes da su i ovi promašili 2 100% šanse, ali nakon ovoliko naših propuštenih šansi ovo je laganih 2:0 za ove u revanšu.
I da, Božinov solidna prevara od igrača
Niko vas vise ne postuje i ne zarezuje grobari moji napaceni
Sjajna igra, deremo ih u revansu dva tri razlike. Cigane milion posto guzimo i vracamo titulu gde joj je mesto.
Da bukmarkujem ovaj post tamo za novembar kada ćeš pisati kako ne pratiš partizansns. O/
Ajde sekto mrs s teme. Dogodine rast bdpa 4%, a vi benavite ovde. Poljaci ce biti jebani snazno.
bombas, nesto ranije ove nedelje
To se odnosi i na mene zar ne? Jebah te momentalno argumentacijom snažnom
Ooovaj..pa da odnosi se i na tebe.
Eo zreb i za paću.
B92: Uživo: Partizan čekaju Skandinavci! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=15&nav_id=1155466
јесмо били повлашћени у том жребу?