FK Partizan

1. Naravno, jer nas veoma potresa to što neko prosipa govna u nekoj grupi na Fejsbuku i tripuje neku originalnost. U stvari u početku su to zaista bili, čak sam i relativno često otvarao njihovu stranicu i čitao postove jer su bili interesantni. Međutim, u poslednje pa recimo godinu ili dve se stranica pretvorila samo u klasično navijačko prosipanje govana, slično onome što mi radimo ovde na forumu.

2. A o cemu bi inace stranica pod imenom grobarski tresh romantizam trebala da govori? E moj gonzo brt, nije ni tebi lako

3. Brate nisi skapirao moj post, naravno da će ljudi pisati o Partizanu jeboga ti. Ja sam za stranicu čuo od Kurajbera boga pitaj koliko odavno. I počeo da je povremeno posećujem jer, kao što sam već napisao, su postovi i sve što je tamo kačeno bili originalni i zanimljivi bez obzira da li je bila u pitanju prozivka Zvezde ili nešto u vezi samog Partizana. Jednostavno zanimljivo za pročitati nevezano sa navijačkim opredeljenjem.
    Ali su otišli u kurac u poslednje vreme jer su im sada postovi kao da im je došao neko sa tribine i napisao. Ne razlikuju se uopšte od takvih glava kao što je dosta dugo bio slučaj. Nadam se da je sad jasnije na šta sam mislio.

4. Slazem se, slabije je u zadnje vreme

5. Šta je GTR? Kad to GTD napiše ja znam, Nisan je u pitanju. Sad nzm

6. Kostace te 50 evra da saznas

7. 50 jura ću svakako pametnije potrošiti

8. Bohor provalio sam te. Sa jednog naloga pises na z3 a sa drugog sa laptopa ili tableta i sve to radis vrlo brzo da se ne primeti ali mene nisi nasamario vidim ja sta se ovde desava

9. Zapravo nemam ni laptop ni tablet.
    A i bombas nije moj akaunt

10. fan fekt: admin grobarskog treš romantizma je slao poruke stranici Loboratorija(sa montažama Šaran Šaulić, Sinan Sokić, Vespa Zmijanac) kukajući kako je Loboratorija plagijat njegove stranice

mora iskopam taj čet, šaljemo mu poruke, 'druže, može link od plagiranog sadržaja' a on odgovara sa 'kako ste jadni, ne možete ništa svoje da napravite', onda mi opet 'druže, može li link toga što je plagirano', a on opet 'očajni ste i prekinite da kradete!!!!', mi opet 'može link', on 'pa ove montaže kad zamenite glavu', a njegova montaža je fazon ovo

http://image.prntscr.com/image/d860be418f524b8cb7cc11a24a99872e.png
    ivica iliev - imam plan

11. E, poznata mi je ta stranica jel cirilicnim pismom napisana znam da sam je prijavio jednom

12. U principu svako ko otvori nekakvu facebook stranicu i trosi vreme na njoj je degenerik. Otvoris svoj sajt i radis na njemu. Za one koji jos nisu skapirali, facebook ima vlasnika i stranice ne pripadaju onome ko ih odrzava vec gazdama koje mogu da ih obrisu kad zazele. Rastom i popularnoscu tih stranica dize se rejting i prihod facebooku koji koristi retose kao besplatnu radnu snagu.

13. A najjace je to sto onda ljudi placaju fejsbuku za reklamiranje tih grupa. Kakav jebeni ogoljeni dokaz o beskonacnoj gluposti ljudske vrste.

14. Izadjem ispred zgrade, dva lika ladno ispred ulaza obrazlažu Lukovića i Cvetkovića u punom žaru. Mi grobari nema da brinemo sa takvim paljevinama od suparnika.

15. mislim da ni cigani nemaju sta da brini iz istog razloga.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.