Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Šta mislite, šta uslovljava mir u svetu? Koji trenutni svetski lideri smetaju u postizanju tog cilja? Šta možemo mi, kao ljudi i Srbi , da učinimo da bi se pribliđili miru u svetu?
Nema mira. Uvek će neko da gazi, a neko da bude gažen.
Dok jednom ne smrke, drugom ne svane.
mnogo mi ovo filozofije za 4 ujutru
nas srbe treba proterati na mesec da bi se rus i amer pobratimili kao i svi ostali...ne pitaj me zasto.
mora da se obrce
Реално гледано, Амери заиста јесу главни проблем, мада и да нису они био би неко други. мора бити неко, само што они неће још дуго.
а ми не можемо баш пуно тога. само да гледамо и чекамо... бар за сада
http://www.youtube.com/watch?v=Zx7kuM5CKZI&feature=related
Kol'ko bi do jaja bilo da se pojavi neki ril lajf Snake Plissken i ukuca onaj kod za celi svet, i obriše svu tehnologiju...
E onda bi neki šaokuracpalac sveštenici zagospodarili svetom lolo
Nije da ima veze s temom, al' eto...