Овако:
Прво БЕЗ СПЕМА!
Ево два дана ми се појавио убитачан смрад у кухињи.
Смрди, убија, продоран неки смрад као... Пф, не знам како, као да је нешто угинуло.
Е сад, проблем је следећи, ЦИЈЕЛУ ЈЕБЕНУ КУХИЊУ СМО ИЗМЈЕСТИЛИ, ПРЕЧИСТИЛИ, И СВЕ и опет ништа нисмо нашли.
Ја сам био толико упоран да сам сваки центиметар кухиње мирисао, све полице, испод радног стола, испод фрижидера, врата, зидове, све могуће!Смрад се појављује тачно у висини мог носа, ту је најпродорнији.
Има ли неко идеју што то може бит'?
- M
Zatvori prozore, duva promaja.
Mene nešto aj da ne rečem smrdi, al miriše vece otkad smo promijenili bojler prije 2 dana. Jeste mijenjali što u kuhinju skorije?
Zatvori prozore, duva promaja.Mene nešto aj da ne rečem smrdi, al miriše vece otkad smo promijenili bojler prije 2 dana. Jeste mijenjali što u kuhinju skorije?
није промаја, затворено и отворено, свеједно је, смрди у кухињу нешто.
Нисмо вала ништа мијењали да се ја сјећам.
Али не смрди на неке дјелове намјештаја нпр, него у ваздуху, ја сам све мирисао
Маре, извини на офтопику, али морам рећи да се мени свако јаје, чак и кад га држим у фрижидеру усмрди, сме чуваркуће. Исус чува јајо од смрада !Е сад за ово твоје, не знам шта може бити. Можда нешто с' поља ?
Јок јајо, оно је у дневној, не смрди., Није прозор.
Мрда се и по ходнику понекад тај смрад...
Мајку му, полуђећу од тога

http://www.bjwinslow.com/albums/corpseprop/pale_cadaver_2.sized.jpg
Ово узидано у зид... Зови Хорејша.
- M
E onda je nešto do instalacija, ili je neka životinja koja živi iza zida u kuhinju crkla. Svašta može bit.
- M
Zna da se oseća smrad blizu kanalizacije, ali to samo kad je promjena vremena a u Podgoricu duva li duva, pomet.