Смрад у просторији
  • СМарко

Овако:

Прво БЕЗ СПЕМА!

Ево два дана ми се појавио убитачан смрад у кухињи.
    Смрди, убија, продоран неки смрад као... Пф, не знам како, као да је нешто угинуло.
    Е сад, проблем је следећи, ЦИЈЕЛУ ЈЕБЕНУ КУХИЊУ СМО ИЗМЈЕСТИЛИ, ПРЕЧИСТИЛИ, И СВЕ и опет ништа нисмо нашли.
    Ја сам био толико упоран да сам сваки центиметар кухиње мирисао, све полице, испод радног стола, испод фрижидера, врата, зидове, све могуће!

Смрад се појављује тачно у висини мог носа, ту је најпродорнији.

Има ли неко идеју што то може бит'?

• JamesBond

Можда ти смрдиш ?

• СМарко

Не смрдим, окупао сам се.

• Сантјаго Коровјов

A sad ozbiljno, ako čuvaš uskršnje jaje, sasvim je moguće da ono smrdi. I kakav je smrad?

• M

Zatvori prozore, duva promaja.

Mene nešto aj da ne rečem smrdi, al miriše vece otkad smo promijenili bojler prije 2 dana. Jeste mijenjali što u kuhinju skorije?

• СМарко

Продоран, убија, не могу да дишем од њега. Оштар смрад јако.
    Није јаје, оно је у дневној соби, и не смрди.

• Ritchie ♣ B

Ako vam kuhinja ima prozor onda mož biti do komšija takav sam slučaj ja imao, kuvali komše neki kupus cela zgrada je smrdela.

• JamesBond

A sad ozbiljno, ako čuvaš uskršnje jaje, sasvim je moguće da ono smrdi. I kakav je smrad?

Маре, извини на офтопику, али морам рећи да се мени свако јаје, чак и кад га држим у фрижидеру усмрди, сем чуваркуће. Исус чува јајо од смрада !

Е сад за ово твоје, не знам шта може бити. Можда нешто с' поља ?

• СМарко

Zatvori prozore, duva promaja.

Mene nešto aj da ne rečem smrdi, al miriše vece otkad smo promijenili bojler prije 2 dana. Jeste mijenjali što u kuhinju skorije?

није промаја, затворено и отворено, свеједно је, смрди у кухињу нешто.

Нисмо вала ништа мијењали да се ја сјећам.

Али не смрди на неке дјелове намјештаја нпр, него у ваздуху, ја сам све мирисао

• СМарко

Маре, извини на офтопику, али морам рећи да се мени свако јаје, чак и кад га држим у фрижидеру усмрди, сме чуваркуће. Исус чува јајо од смрада !

Е сад за ово твоје, не знам шта може бити. Можда нешто с' поља ?

Јок јајо, оно је у дневној, не смрди., Није прозор.

Мрда се и по ходнику понекад тај смрад...

Мајку му, полуђећу од тога

• chipss

moguće je da ti se neko živo meso, koje si negde zabo igrom slučaja palo iza zamrzivača ili otrčalo ispod sudopere...

tako je meni jednom u kuhinji smrdelo i našao sam pileće belo ispod frižidera... stajalo tamo oko 4 dana i oteralo pacove

• cernogod

http://www.bjwinslow.com/albums/corpseprop/pale_cadaver_2.sized.jpg

Ово узидано у зид... Зови Хорејша.

• Скелетор

ili kanalizacija, ili mrtav miš negde u nekoj rup'ci lolo

• JamesBond

Пробај изађи ван стана/куће, па помириши ту. Можда се посрао комшијин мали у околини или је неко ставио леш ту. Помириши и славину у кухињи и онај одвод у судопери. Немам благе зашто, али ја бих то помирисао да мени смрди кухиња. Озбиљно.

• Сантјаго Коровјов

Kakav je smrad, opiši bolje, na šta ti liči, sumpor? Kanalizacija? Crkotina?

• M

E onda je nešto do instalacija, ili je neka životinja koja živi iza zida u kuhinju crkla. Svašta može bit.

• СМарко

Ма мирисао сам све живо бре, цијелу кухињу, али сваки ћошак, и мирис се појављује у висини мог носа! само у ваздуху, не по ћошковима!

Мирис, нека мјешавина цркотине и смрдљивог сира

• M

Zna da se oseća smrad blizu kanalizacije, ali to samo kad je promjena vremena a u Podgoricu duva li duva, pomet.

• JamesBond

Можда изнад нешто ? Пробај да станеш на столицу, ако већ са порастом висине расте и смрад.