Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Колико сутра уплаћујем. Неће више ја, брез одабране, нема смисла.
Čovek je nov, ne piše loše, mislim da ima želju da napreduje, pa ga zanimalo kako drugi članovi rade. :)
Jesam u pravu, asasine? :)
http://images.wikia.com/deathnote/images/f/fe/L.png
Definicije smisljam iskljucivo nocu. Posto lezim satima, a ne mogu da zaspim, razmisljam. O smislu zivota, o faksu, o onome sto je bilo i onome sto ce biti, o probalim ljubavima, o... I, medju tim nekontrolisanim mislima, samo dodje, rec, pa recenica, pasus, cela definicija. Zatim zapisem naslov definicije i par kljucnih reci da bih sutra mogao da rekonstruisem.
Ponekad otkucam i definiciju i primer, sve uredno linkujem, proverim gramatiku i kada treba da objavim, obrisem sve.
propalim*
vidim mrtva tema, pa reko da je malo oživim, a i što kaže smorka da vidim malo kako i drugi rade, a i da podelim moja iskustva. :D
idem na dodaj svoju definiciju, blenem u monitor dva minuta tražeći inspiraciju. kažem, zajebi, mrzi me i batalim.
Ili tako naleti inspiracija, napišem, pročitam je, kažem kakva govnurda, i ja bih zalepio minus i batalim.
Ili mi dune nešto, pa odmah definišem, da ne zaboravim. a mrzi me da zapisujem.
trudio sam se i pisao u vordu samo def za kupove i možda još dve-tri.
Зависи од дефке. Моја најпопуларнија је настала за мање од минут, баш у афекту, била сам узјебана нешто. Оне које ми се највише свиђају, које сам чупкала и дотеривала по пола сата, не пређу 15 плусева углавном. Сад већ слабо пишем, заборавила сам како иде. :D